- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
HAZIRLIKLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

TFF 3. Lig 1. Grup'ta yeniden zirve mücadelesi yapmak isteyen 52 Orduspor Futbol Kulübü, Edirnespor ile deplasmanda oynayacakları maçta galip gelerek üst üste ikinci galibiyetlerini elde etmeyi hedefliyor.
Son üç haftada galibiyet alamama serisine, Kepez Belediyespor karşısında son veren 52 Orduspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bitexen Antalyaspor'a 3-0 yenilerek elenmenin ardından sadece lige odaklandı. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım yönetimindeki son antrenmanla Edirnespor maçına hazır hale gelirken, takımın tek amacı zafer kazanmak.
Kupa maçında genç yeteneklere şans veren deneyimli teknik direktör, Edirnespor karşısında koşan, mücadele eden bir kadro ile sahada olmayı planlıyor. Yıldırım, ligde her zaman kolay bir müsabakanın olmadığını belirterek, her zaman galibiyet için sahaya çıktıklarını ve Edirnespor deplasmanında da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti.
Müsabakada 52 Orduspor'a rakip olacak olan teknik direktör Cahit Erçevik, daha önce 1.5 sezon boyunca Orduspor 1967'yi çalıştırmış ve Play-Off'a taşımış bir isimdir.
Ayrıca, Edirnespor'un kadrosunda Ordu'dan geçmiş oyuncular da bulunuyor. Daha önce 52 Orduspor forması giyen kanat oyuncusu Alperen Doğan, Fatsa Belediyespor'da top koşturan golcü oyuncu Ahmet Baykal ve Orduspor 1967'de Play-Off oynamış olan orta saha oyuncusu Uğur Ayhan, 52 Orduspor'a karşı sahada yer alacaklar.
Şu ana kadar TFF 3. Lig 1. Grup'ta 8 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 12 puan toplayan Ordu temsilcisi, 5. sırada bulunuyor. Edirnespor ise 7 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucunda 8 puan toplayarak 11. sırada yer almış durumda.
Edirnespor ile 52 Orduspor Futbol Kulübü arasındaki müsabaka, 5 Kasım 2023 Pazar günü saat 14.00'te Edirne 25 Kasım Stadyumu'nda oynanacak.