HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Kasım 2023 Çarşamba Saat: 14:29

“İNŞALLAH İYİ BİR OYUNLA İYİ BİR SKOR ALIRIZ”

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Karadeniz temsilcisi Trabzonspor’un takım kaptanı Uğurcan Çakır basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.
“İNŞALLAH İYİ BİR OYUNLA İYİ BİR SKOR ALIRIZ”

Bordo mavili takımın kaptanı Uğurcan Çakır Fenerbahçe derbisi öncesi antrenman tesislerinde basının merak ettiği sorulara cevap verdi.


İNŞALLAH DAHA İYİ OLACAĞIZ


Uğıurcan Çakır, Abdullah Avcı’nın göreve gelmesiyle birlikte yeni bir heyecan olduğunu ifade etti. “Abdullah Hoca 2 hafta önce tekrar geri geldi. O geldikten sonra Alanyaspor ve Karagümrük maçlarını oynadık. Bu maçlarda aslında istediklerimizi bölüm bölüm de olsa yansıttık. İnşallah daha iyi olacağız”

 

BİREYSEL DEĞİL TAKIM PERFORMANSI

Çakır, bireysel performanslardan daha çok takım performansının önemini belirtirken, “Takımın kazanması ve takımın performansı daha önemli. Ben de A Milli Takım dönemi ve son 4-5 haftalık süreçte performansımı daha iyi seviyelere çıkardım. Sezon başında istediğimi yapamadım ama şimdi toparlanmayı başardım. Maçın geneli benim performansımdan daha önemli. İnşallah takım arkadaşlarım da gerekeni yapacaktır. Hocamız da zaten her şeyi bize söylüyor”

BİZ KENDİ KALİTEMİZİ BİLİYORUZ

Kaptan, büyük maçların motivasyonunun ayrı olduğunu işaret ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Saha dışındaki olaylar pek ilgimizi çekmiyor. Zaten büyük maçların motivasyonu ayrı oluyor. Fenerbahçe sezona iyi başladı ama biz de kendi kalitemizi biliyoruz. Hocanın çalıştırdıkları arasında rakibin zayıf yönleri üzerine daha çok tekrar yaparsak iyi bir maç geçireceğimizi düşünüyorum. Dışarıdaki paylaşımlar ekstra bir duruma sebep olmuyor, zaten maç büyük. Yıllardır oynadığımız bir camia. İyi bir takımız, iyi bir hocaya sahibiz. Takım arkadaşlarımız gayet iyi çalıştı. Büyük maçların motivasyonu ayrı oluyor, inşallah iyi bir oyunla iyi bir skor alırız. Şu an takım olma duygusu geçen seneye oranla çok daha iyi. Birçok yeni arkadaşımız katıldı. Futbolda uyum kolay olmuyor ama aslında arkadaşın için mücadele edersen galibiyetlerle beraber bunu hızlandırabilirsin. Ben bu seneki kadronun geçen seneye oranla daha iyi olduğunu düşünüyorum. Galibiyetlerle beraber oyunumuz da daha iyi olacaktır. Abdullah hoca da bunu söylüyor. Sonuçları biraz daha hızlı almamız gerekiyor.”

MUHABİR/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : “İNŞALLAH, İYİ, BİR, OYUNLA, SKOR, ALIRIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler