HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Ekim 2023 Pazartesi Saat: 13:29

“BAŞLANGIÇ İÇİN 1 PUAN İYİDİR”

Trendyol 1.Lig’de mücadele eden Bitexen Giresunspor’un yeni Teknik Direktör’ü Mehmet Birinci Astor Enerji Şanlıurfa maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
“BAŞLANGIÇ İÇİN 1 PUAN İYİDİR”

Trendyol 1.Lig 10.Hafta müsabakalarında Karadeniz temsilcisi Bitexen Giresunspor, Astor Enerji Şanlıurfaspor takımına konuk oldu. Misafir olduğu müsabaka golsüz beraberlikle sona erdi. Süper Lig’den 1.Lig’e düştükten sonra takımdan ayrılan önemli isimler oldu. 1.Lig’de şehirin çocukları ile Lig’e tutunmaya çalışan yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Birinci 1 puanın önemli olduğunu söyledi. Astor Enerji Şanlıurfaspor maçı sonrası Bitexen Giresunspor Teknik Direktör’ü Mehmet Birinci ; Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum, sahadaki mücadeleleri müthişti. Bugün ilk 11’de 8 tane Giresunlu çocuğumuz vardı, bu bizim için bir gurur kaynağı, altyapıdan çıkan oyuncularımız büyük bir hırsla oynadılar, Giresun çocuğu olduklarını kanıtladılar.


BU TAKIM LİGDE KALACAK


Belki bunu söylemek için çok erken olacak ama bu takım ligde kalacak bu çocuklarla beraber. Son olarak Mustafa hocaya teşekkür etmek istiyorum, fizik gücü güzel bir takım bırakmış. Başlangıç için 1 puan iyidir. Şimdi önümüzde Beyoğlu Yeni Çarşı Spor ile oynayacağımız bir kupa maçı var, o maça hazırlanacağız.''


Bitexen Giresunspor 6 puan ile Lig’de 17.sırada bulunuyor.


MUHABİR/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : “BAŞLANGIÇ, İÇİN, 1, PUAN, İYİDİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler