HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Ekim 2023 Pazar Saat: 17:24

GOLLERLE DOLU KARŞILAŞMA!

1967 yılında TFF 3. Lig 4. Grup'ta gerçekleşen Bursa Yıldırımspor ile Orduspor maçında, Minareli Çavuş Spor Tesisleri ev sahibi oldu.
GOLLERLE DOLU KARŞILAŞMA!

1967 yılında TFF 3. Lig 4. Grup'ta gerçekleşen Bursa Yıldırımspor ile Orduspor maçında, Minareli Çavuş Spor Tesisleri ev sahibi oldu. Heyecan dolu mücadelede Bursa Yıldırımspor, öne geçtiği maçta Orduspor 1967 ile 2-2 berabere kaldı. Bursa Yıldırımspor'da Erdal Kaya ve Çağlar Özel, Orduspor 1967'de ise Rıdvan Koçak ve Önder Akdağ, skora katkı sağlayan isimler oldular.

Maç, Bursa Yıldırımspor'un hızlı bir başlangıç yapmasıyla başladı. 8. dakikada Erdal Kaya'nın attığı gol, Bursa Yıldırımspor'u 1-0 öne geçirdi. Erdal Kaya, sağ kanattan yapılan hücum sonrası ceza sahası içindeki pası alarak sağ çaprazdan sert bir vuruşla gol kaydetti. Ancak, 15. dakikada köşe vuruşu sonrası Rıdvan Koçak'ın kafa golüyle Orduspor 1967 dengeyi sağladı: 1-1.

Ardından, 28. dakikada Bursa Yıldırımspor'un hücumunda Çağlar Özel, uzun bir top sonrası savunmanın arkasına sarkarak takımını bir kez daha öne geçiren golü kaydetti: 2-1. İkinci yarıda etkili olan Orduspor 1967, 71. dakikada Önder Akdağ'ın attığı golle bir kez daha beraberliği sağladı: 2-2. Önder Akdağ, sol kanattan gelişen atak sonrası ceza sahası içinde topla buluşarak sert bir vuruşla fileleri havalandırdı.

Bu müsabaka 2-2 berabere sona erdi. İki takımın gösterdiği mücadeleci performans ve gollü oyun sonucunda puanlar paylaşıldı.

 




Anahtar Kelimeler : GOLLERLE, DOLU, KARŞILAŞMANIN, EN, ÇARPICI, ANLARI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler