HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Ekim 2023 Cuma Saat: 10:53

FENERBAHÇE DOLU DİZGİN

UEFA Konferans Ligi’nde Türk temsilcimiz Fenerbahçe SK Bulgaristan temsilcisi Ludogorets’i 3-1 mağlup etti.
FENERBAHÇE DOLU DİZGİN

Avrupa’da ülkemizi temsil eden Fenerbahçe Ülker Stadyumunda Ludogorets ile karşı karşıya geldi.UEFA Konferans Ligi H Grubunda Bulgar rakibi Ludogorets’i 3-1 mağlup etti.

Fenerbahç’nin gollerini 42’ Batshuayi 53 ve 90+3 Miha Zajc kaydetti. Konuk ekip Ludogorets’in tek golünü ise Fenerbahçe’nin stoper oyuncusu Rodrigo Becao kaydetti.

 

Maç öncesi Stad Hopörlerinden taraftara seslenen Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç ;” "Fenerbahçe Spor Kulübü sadece bir spor kulübü değil, bir mirası geçmişten geleceğe taşıyan, Atatürk'ün ideallerini ve ruhunu yaşatan bir ailedir. Cumhuriyetimizin 100. yılında, bizler Fenerbahçeliler olarak bu vizyonu yaşatmanın ve güçlendirmenin sorumluluğunu taşıyoruz. Spor, bizim için sadece bir oyun değil, aynı zamanda bir inanç ve tutkudur! Atatürk'ün gençliğe olan sonsuz güveniyle, bu tutkuyu yüreklerimize kazıyor ve kazandığımız her zaferde, atamızın eşsiz mirasına ve aziz hatırasına bir selam çakıyoruz. Bizler bundan önce olduğu gibi bundan sonrada, Atatürk adını gurur ve sevgiyle en yukarılara taşıyacak ve onun yolunda, aynı kararlılık ve azimle yürümeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

MUHABİR /FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : FENERBAHÇE, DOLU, DİZGİN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler