HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Ekim 2023 Perşembe Saat: 14:13

“FUTBOLU TRABZON’DA YAŞIYORSUN”

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Karadeniz temsilcisi Trabzonspor’un Bosnalı oyuncusu Edin Vişça basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
“FUTBOLU TRABZON’DA YAŞIYORSUN”

Ligimizde uzun yıllar top koştuşan Bosna Hersekli Milli oyuncu Edin Vişça Trabzonspor forması ile basına açık toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

 

Edin Vişça, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın göreve gelmesiyle birlikte pozitif bir enerjiyle karşılaştıklarını belirterek,;

“Abdullah hoca geri geldi, normalde her değişiklik zor olur ancak hocamız gelir gelmez eski günleri anlattı bize. Ne istediğini anlattı ve bunları da çok iyi biliyoruz. 10 gün içerisinde 4-5 tane toplantı yaptık. Hem savunmada hem hücumda pozitif bir enerji yakaladık. Kötü bir başlangıç yaptığımızı biliyoruz, bunun biz de farkındayız. Bireysel hatalarımız da vardı. 10 gün içerisinde tüm detayları konuştuk ve analiz yaptık. Şimdi önümüzdeki antrenmanlarda ve maçlarda inşallah süreci daha iyi şekilde götüreceğiz. Her zaman takım oyuncusuyum. Herkes onu biliyor. Bireysel olarak tabii ki en iyi şekilde performans vermek istiyorum.

Edin Vişça, rekabetin her futbolcunun gelişimi için çok faydalı olduğunun altını çizerek, “Hayatta ve futbolda rekabet olmazsa gelişmek ve geliştirmek zor oluyor. Ben de Milli Takım’da ve Başakşehir’de üst seviye oyuncularla oynadım. Rekabet güzel bir şey. Önemli olan Trabzonspor’un başarısıdır. Hayatta, futbolda nerede olduğu önemsiz ama rekabet çok önemli. Her yerde oynadım, yedek de oldum. Hiç sorun yok. Ne kadar üst seviye futbolcular olursa biz de daha iyi oluruz. Genç oyuncular da bunlardan örnek alacaklar.

Edin Vişça açıklamalarının son bölümünde ise Türkiye A Milli Takımı ile ilgili şu cümlelere yer verdi: “A Milli Takım’ı başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Ben de mutlu oldum. Bu ülkede 10 sene içerisinde futbola ne kadar çok yatırım yaptıklarını ve ne kadar çok stadyum yaptıklarını gördüm. O yüzden A Milli Takım’ın Avrupa Kupalarına gitmesi çok büyük bir şey. İki maçta da harika oynadılar, inşallah hep böyle devam eder. Takım da biraz genç o yüzden sonuna kadar devam edecekler diye düşünüyorum.”

MUHABİR/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : “FUTBOLU, TRABZON’DA, YAŞIYORSUN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler