HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Ekim 2023 Perşembe Saat: 10:32

ANTALYASPOR’UN YENİ BAŞKANI SİNAN BOZTEPE

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Antalyaspor’un yeni Kulüp Başkanı Sinan Boztepe oldu.
ANTALYASPOR’UN YENİ BAŞKANI SİNAN BOZTEPE

Antalyaspor Olağan Genel Kurulu Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde gerçekleştirdiği Başkan adaylığı için tek liste alan Sinan Boztepe 3 sene Antalyaspor’un Başkanı seçildi.

Antalyaspor’da yeni Başkan Boztepe Antalya’da trafik kazasında hayatını kaybeden Antalyapspor’lu oyuncu Naldo’nun oğlunun adını Kulüp tesislerinde veya turnuvada adını yaşatmak istediklerini belirtti.

Kırmızı beyazlılardan yapılan açıklamada ;

“Antalyaspor A.Ş. Olağan Genel Genel Kurulu Atilla Vehbi Konuk Tesisleri Suphi Türel Kongre Salonu'nda gerçekleştirildi. Divan kurulunun oluşturulması ile başlayan genel kurulda Divan Kurulu Başkanlığını Kamile Yıldırım Gülgün üyeliklerini ise Mehmet Çelik, Ali Topuz, Cenk Soyer ve Caner Canıtez yaptı. Atatürk ve silah arkadaşları ile Antalyaspor'da emeği geçip ebediyete intikal edenler anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yönetim kurulu faaliyet raporu ve mali tablolar oy çokluğu ile ibra edildi. Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer, eski başkanlardan Dündar Uluğkay ve Sedat Peker ile iş insanı Tolga Cömertoğlu ve Amigo Ali Çınardere birer konuşma yaptı.

DAVI ÖLÜMSÜZLEŞECEK

Yapılan konuşmaların ardından yeni dönemde Antalyaspor A.Ş.'yi yönetecek olan listenin seçimine gidildi. Tek listenin sunulduğu genel kurulda yeni yönetim listesi oy birliği ile kabul edildi. Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Sinan Boztepe yaptığı konuşmada, “Öncelikle kulübümüzün gerçek sahibi taraftarımıza verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Futbolcumuz Naldo'nun oğlu Davi'nin vefatı hepimizi üzdü. Antrenman sahalarımızdan birine Davi'nin adını vererek ölümsüzleştireceğiz” dedi. Yeni dönemde Antalyaspor Kulübü ve Antalyaspor Vakfı ile son derece uyumlu ve koordineli bir çalışma sergileyeceklerini anlatan Boztepe, “Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı gibi onurlu bir görev için tarafıma gösterilen teveccüh için şimdiden teşekkür ederim. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ile birlikte bu onurlu olduğu kadar, sorumluluğu ağır yükü birlikte başarıyla kaldıracağımıza eminim” ifadelerini kullandı.

MUHABİR/FIRATCAN GÜL

 




Anahtar Kelimeler : ANTALYASPOR’UN, YENİ, BAŞKANI, SİNAN, BOZTEPE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler