HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Ekim 2023 Pazartesi Saat: 16:56

KAMU SPOR OYUNLARINDA FİNAL YOLCULARI BELLİ OLDU

"Kamu Spor Oyunları Bölge Şampiyonası" 19-22 Ekim tarihleri arasında Ordu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
KAMU SPOR OYUNLARINDA FİNAL YOLCULARI BELLİ OLDU

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı dolayısıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde düzenlenen "Kamu Spor Oyunları Bölge Şampiyonası" 19-22 Ekim tarihleri arasında Ordu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

"Cumhuriyetimizin 100. yılında gelin sporda buluşalım" sloganıyla kamuda görev yapan personelin sporla iç içe olması, birlik ve beraberlik ruhunun pekiştirilmesi amacıyla düzenlenen şampiyona, 3x3 Basketbol, Voleybol ve Masa Tenisi branşlarında yapıldı.

Karadeniz Bölgesi’nden Ordu, Giresun, Bartın, Karabük, Sinop, Zonguldak, Samsun, Bayburt, Düzce, Rize, Artvin, Bolu, Amasya, Tokat, Çorum, Trabzon, Gümüşhane ve Kastamonu illerinin katılımı ile gerçekleşen müsabakalar sona erdi.

Ordu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen karşılaşmalarda Kadınlar 3x3 Basketbol da Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Erkekler 3x3 Basketbol da Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Voleybol Kadınlar da Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Voleybol erkeklerde Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Masa Tenisi Kadınlar da Rize İl Sağlık Müdürlüğü, Erkekler Masa Tenisinde ise Trabzon İl  Tarım ve Orman Müdürlüğü Ankara biletini kazandı.

Dereceye giren takımlara ödüllerini Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç takdim etti. Genç, takımlara Türkiye şampiyonasında başarı dileklerini iletti.

“Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kamu Spor Oyunları ” Türkiye finalleri 02-05 Kasım 2023 tarihleri arasında Ankara’ da oynanacak.




Anahtar Kelimeler : KAMU, SPOR, OYUNLARINDA, FİNAL, YOLCULARI, BELLİ, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler