HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Ekim 2023 Cuma Saat: 16:12

RAMS PARK DERBİYE HAZIR

Trendyol Süper Lig’de 9.hafta müsabakası olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi için iki ekipte hazırlıklarını tamamladı.
RAMS PARK DERBİYE HAZIR

Trendyol Süper Lig’de 9.Hafta’nın heyecanla beklediği Galatasaray-Beşiktaş derbisinin öne çıkan detaylarını sizler için derledik.

 

DERBİDE 354. RANDEVU

1924 yılında başlayan dev rekabette yarın Rams Park Arena’da 354. müsabaka ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. 353 maçta, 125 kez Galatasaray’ın galibiyeti ile sonuçlanırken 114 kez’de Beşiktaş’ın galibiyeti ile sonuçlandı. Geri kalan 114 müsabakada eşitlik bozulmadı ve berabere sona erdi.

 

TEKNİK DİREKTÖR OLARAK İLK MAÇ

Siyah beyazlılarda Şenol Güneş’in istifasından sonra yardımcı antrenör olarak kariyerine devam eden Burak Yılmaz Teknik Direktörlük koltuğuna geçti. Güneş istifasının ardından Burak Yılmaz Beşiktaş ile ilk maçına eski Kulübü olan Galatasaray karşısında çıkıyor. Futbolculuk kariyerinde Galatasaray forması giyen Burak Yılmaz bu sefer Beşiktaş Teknik Direktör’ü olarak Rams Park’a gelecek.

GALATASARAY’DA SAKATLIKLAR

Sarı kırmızılarda Milli takımlardan dönen Wilfried Zaha ve Davidson Sanchez takımla birlikte sadece 1 kez antrenmanlara çıkma şansı buldu. Sakatlığını atlatamayan Faslı Yıldız Hakim Ziyech’in durumu ise maç saatinde belli olacağı düşünülüyor.

 

BEŞİKTAŞ’TA SAKATLIKLAR

Siyah beyazlılar Rams Park’a 4 yıldızı eksik gelecek. Sezon başı takıma katılan Eric Bailly bu derbide görev alamayacak. Tayyip Talha Sanuç,Emre Uzunhan ve Salih Uçan’ın sakatlıkları bulunması nedeni ile Galatasaray maçında görev almaları beklenmiyor.

 

DERBİNİN GOLCÜLERİ

Galatasaray’ın forvet hattında taraftarla derin bir bağ oluşturan Arjantinli golcüsü var. Mauro Emmanuel İcardi Rivero 2023-2024 sezonunda 14 resmi maçta 12 gol ile katkı sağladı.

Beşiktaş’ta takımın vazgeçilmezi olan Kamerunlu forveti Vincent Aboubakar var. Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar 2023-2024 sezonunda 16 resmi müsabakada 11 gol atarak takımın gol yükünü sırtlandı.

MAÇIN HAKEMİ

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada Rams Park’ta ki dev derbiyi Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılığını Kerem Ersoy ve Mustafa Emre Eyisoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olarak belirlendi.

MUHTEMEL İLK 11

Galatasaray ; Muslera,Boey,Sanchez,Abdülkerim,Angelino,Kaan,Torreira,Barış Alper,Kerem,Zaha,İcardi

Beşiktaş ; Mert,Rosier,Necip,Colley,Masuaku,Fernandes,Hadziahmetovic,Ghezzal,Chamberlain,Cenk,Aboubakar

MUHABİR/FIRATCAN GÜL





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler