HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Ekim 2023 Perşembe Saat: 13:50

“YENİ GELMEDİM, GERİ GELDİM”

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Trabzonspor’da Abdullah Avcı basına tanıtıldı.
“YENİ GELMEDİM, GERİ GELDİM”

Papara Park’ta düzenlenen basın toplantısında Abdullah Avcı basın mensuplarının sorularına cevap verdi.

BU DURUMU ŞİDDETLE KINIYORUM

“Dünyanın yaşadığı İsrail – Filistin sürecinde çocukların ve masumların öldürüldüğü hiçbir savaşın kazananı olmaz. Bunu şiddetle kınıyoruz. Umuyorum ki bütün dünya sağduyulu ve doğru bir şekilde yaklaşarak bu durumu en kısa sürede çözümler. Dünden beri bu konuyla ilgili canım çok sıkkın. Basın toplantısını düzenlemeyi düşünürken de acaba mı dedik ancak buraya kısa bir süre önce geldik ve bu hafta müsabakalar başlayacak. En azından karşılıklı bilgilendirme için iyi olacak diye düşünüyorum” dedi.

HAYATINDAKİ EN GÜZEL GÜNLERDİ

“28 ay burada görev yaptım. Belki de hayatımın en güzel günlerini; başarılarını, sevinçlerini, duygularını hep beraber yaşadık. İlk geldiğimiz sene Avrupa kupalarına katıldık. 1 sene sonrasının yatırımını yaptık. Uzun süre sonra kovalanan şampiyonluğu yakalamak için planlama yaptık. Deneyimli bir takım kurduk. Planladığımız hedefimize Türkiye Ligi tarihinin en erken 2 şampiyonluğundan birini çok büyük üstünlük sağlayarak başta taraftarlarımızla; sizlerle, başkan ve yöneticilerle beraber gerçekleştirdik. İkinci senesindeki hedeflere de hep beraber gidebilmek için planlamalar yaptık. Şampiyonluktan sonraki senelerde dalgalanmaları hep beraber yaşadık. Süper Kupa’yı aldık, yeni sezona 2 galibiyetle ve gol yemeden başladık. Süper Kupa maçında Marek Hamsik’i kaybettik, 2. haftada Edin Vişça’yı ve 4. haftada ise Dorukhan’ı kaybettik. Şampiyonlar Ligi öncesinde bu tür sakatlıklar yaşamıştık. Altyapıdan çıkan Ahmetcan Kaplan’ı Ajax gibi Avrupa’nın önemli bir kulübüne sattık. Kulübe de önemli bir gelir girdi. Sonraki süreçte yapılan transferler ve inişler ve çıkışlar oldu. 28 ay boyunca taraftarımızın ve şehrimizin yakaladığı enerjinin başarıları ortada. Buraya geldiğim ilk gün de söylediğim gibi ben yeni gelmedim, geri geldim. Bu enerjiye, bu takıma inandığım için ve daha iyisini yapabilmek için buradayım. Tekrar sizinle beraber olmak çok güzel” ifadelerine yer verdi.

 

YENİ TEKNİK HEYET

“Bir önceki ekipte Orhan Ak hoca vardı, onunla 9 yıldır birlikteydik. Şampiyonlukta önemli katkıları vardır. Artık bizimle beraber değil. Yaşar Çevikel hoca benimle beraberdi, İstanbul’da ikinci üniversitesinde bir takım dersleri var, oradan desteğini sürdürecek. Egemen Korkmaz şampiyon ekibin içerisindeydi, burada da hem antrenör hem oyuncu olarak önemli işler yapmıştı. Ekibimizin şu andaki önemli parçalarından bir tanesi. Mustafa Sarp, daha evvel takip ettiğimiz ve bu oyuna kendini veren, gelişime ve iletişime açık son derece iyi bir futbol adamı. Analiz ekibinde Serdar Keşçi var. Benim daha önce oyuncumdu, akademili. Bundan sonraki bütün enerjisini bizimle beraber verecek. Haluk Güngör hoca eski takım arkadaşım, uzun zamandır ekibin içerisinde. 2014’ten bu yana; A Milli Takım’ın kalesini koruyan Uğurcan Çakır, Volkan Babacan ve Mert Günok gibi isimlerin devam eden kaleci departmanındaydı. Önemli işler yapıyor, teşekkür ediyoruz. Uğurcan Çakır’ı da tebrik ederim, Avrupa Şampiyonası’nda başarılar dilerim.”

 

MAÇ KAZANMA ALIŞKALIĞI

Abdullah Avcı, maç kazanma alışkanlığını kazanmamız gerektiğini söyleyerek, “Trabzonspor’un olduğu yerde yarış vardır. Bundan sonraki kısa vadedeki yarışı yani bu seneyi soracak olursanız Avrupa kupalarına katılabilmeyi amaçlıyoruz. Maç kazanma alışkanlığını yakalayıp nereleri yakalayabiliyoruz buna da bakacağız. Ziraat Türkiye Kupası da bunların arasında. Önümüzdeki sezonun planlamasını da yapıyoruz” cümlelerine yer verdi.

MUHABİR/FIRATCAN GÜL

 




Anahtar Kelimeler : “YENİ, GELMEDİM, GERİ, GELDİM”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler