HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Ekim 2023 Çarşamba Saat: 09:57

HÜSREV DOĞRU'DAN DESTEK ZİYARETİ

Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında Master Usta Erkekler 80 kg. Sol Kolda Dünya 2.si, Sağ Kolda ise Dünya 3.sü olan Hüsrev Doğru, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdür Mustafa Genç’i makamında ziyaret etti.
HÜSREV DOĞRU'DAN  DESTEK ZİYARETİ

Kazakistan Almatı şehrinde yapılan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında Master Usta Erkekler 80 kg. Sol Kolda Dünya 2.si, Sağ Kolda ise Dünya 3.sü olan Hüsrev Doğru, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdür Mustafa Genç’i makamında ziyaret etti.

Milli Bilek Güreşçisi Hüsrev Doğru, ”2013 yılında Türkiye’de yapılan Türkiye bilek güreşi şampiyonasında master erkeklerde 80 kg da Türkiye ikincisi oldum. Ardından Moldova da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında Avrupa ikinciliği, ardında da Kazakistan düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında sol kol ikinci, sağ kol üçüncü olarak mücadeleyi tamamladım. Kulübümüzün ve sponsorlarımıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim. Ünye, Ordu ve Türkiye’mize 3 tane Avrupa’da ve 2 tane Dünya Şampiyonasında madalyayla tamamladık. ” dedi.

Ordu Bilek Güreşi İl Temsilci Mustafa Arslan, ” 2023 yılı içerisinde biz de bilek güreşi il temsilcisi olarak Ordu’da faaliyetlerimize devam ediyoruz. Özellikle yoğun bir genç katılımımız var. Ünye, Fatsa, Ordu bölgesi olarak düzenli olarak müsabakalar yapıyoruz. Her sene müdür beyimizin desteği ile yaklaşık olarak yüz sporcumuzu Türkiye Şampiyonasına götürüyoruz. Burada en az on beş civarı sporcumuz her sene Türkiye derecesi elde ediyor. Bu sene üç tane sporcumuz Avrupa şampiyonasına ve üç tane sporcumuzu da Dünya Şampiyonasına gönderdik elhamdülillah. İnşallah bunun devamı gelecek, çalışmalarımız devam ediyor, teşekkür ederiz. ” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, ” Öncelikle sporcularımıza da sayın hocamıza da teşekkür ediyoruz. Gerçekten başarıları bizleri mutlu ediyor. Özellikle son yıllarda Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yaptığı tesisleşme hamlesi ile beraber başarılar her geçen gün daha da artıyor. Özellikle Avrupa ve Dünya Şampiyonlarında Türk Bayrağımızın en üstte dalgalanması gerek Türkiye’mizi gerek ordumuz da herkesi mutlu ediyor. Bu sebeple sporcularımıza milli takımımıza federasyonumuza ve emeği geçen tüm antrenörlerimizi kutluyoruz İnşallah bundan sonra da hem madalya sayısını artırıp hem de renginin altın olması için hocalarımız gayret gösterecektir.  Biz de bakanlığımızın imkânları ile desteklerimizi artıracağız inşallah. ” diyerek sözlerini bitirdi.




Anahtar Kelimeler : HÜSREV, DOĞRU'DAN, DESTEK, ZİYARETİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler