HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Ekim 2023 Çarşamba Saat: 09:55

52 ORDUSPOR’DA KADRO DIŞI VE ŞOK İSTİFA

TFF 3.Lig’de mücadele eden 52 Orduspor’da zive maçı öncesi şok bir kadro dışı ve istifayı açıkladı.
52 ORDUSPOR’DA KADRO DIŞI VE ŞOK İSTİFA

TFF 3.Lig’de 52 Orduspor ve Aliağa’nın zirve maçı öncesi takımın forvet ismi Batuhan Er’in kadro dışı kaldığını açıkladı. Kadro dışının yanı sıra 52 Orduspor’un basın sözcüsü Doğan Deniz yaptığı basın açıklamasında A takım Antrenörü Rıfkı Ekenler’in sağlık sorunlarından dolayı istifa ettiğini duyurdu.

 

İşte 52 Orduspor’un yaptığı basın açıklaması ;


"8 Ekim Pazar günü Gümüşhane Sportif Faaliyerler ile deplasmanda oynadığımız müsabakadan berabere kalarak haftayı bir puan ile kapattık. Hedefimize giden yolda alınan sonucu kayıp 2 puan olarak görüyoruz. Daha iyi çalışarak Cumartesi günü kendi sahamızda seyircimiz önünde oynayacağımız Aliağa Futbol A.Ş. müsabakasına odaklandık. Tüm taraftarlarımızı bu önemli müsabakaya takımımızı desteklemeye davet ediyoruz.

Teknik kadromuzda birlikte çalıştığımız A takım antrenörlerimizden Rıfkı Ekenler yaşadığı sağlık sebepleri nedeni ile istifa etmiştir. Kendisinin bir an önce sağlığına kavuşup futbola dönmesini diliyor, kendisine kulübümüze vermiş olduğu emekleri için teşekkür ediyoruz.

A takım oyuncularımızdan Batuhan ER’in disiplinsiz davranışları sebebiyle kadro harici yapılarak bundan sonra ki süreçte Alt yapı ile antrenmanlara çıkacağı bilgisini de kamuoyunun bilgisine arz ederiz."

MUHABİR/FIRATCAN GÜL

 




Anahtar Kelimeler : 52, ORDUSPOR’DA, KADRO, DIŞI, VE, ŞOK, İSTİFA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler