HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Ekim 2023 Salı Saat: 01:05

MiLLi SPORCULARINDAN ZiYARET

Türkiye’yi ve Ordu’yu Paris’te düzenlenecek 2024 Paralimpik Oyunlarında temsil edecek Atıcılık Milli Takımı Sporcuları Çağla Baş ve Cevat Karagöl, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
MiLLi SPORCULARINDAN ZiYARET

Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenen Para Atıcılık Dünya Şampiyonası'nda milli sporcu Cevat Karagöl ve Hollanda'da düzenlenen Avrupa Paralimpik Şampiyonası'nda milli sporcu Çağla Baş elde ettikleri dereceler sonucunda paralimpik oyunlarına katılmaya hak kazandı.

Kota elde eden Milli Sporcular 2024 Paris Paralimpik Oyunlarına hazırlıklarına Yeni Ordu Stadyumu’nda devam ediyor.

Şampiyona hazırlıkları hakkında konuşan Milli Atıcı Çağla Baş, ”Avrupa Şampiyonasında Hollanda da 2024 Paralimpik Oyunlarının kotasını aldım. Bir ay sonra Peru’da düzenlenen Dünya Şampiyonasına katıldım ve Dünya üçüncüsü oldum. Mutluyum ülkemi tekrar olimpiyatlarda temsil edeceğim. Müdürümüze de ayrıca teşekkür ediyorum, bizden hiçbir zaman desteklerini esirgemiyor. Mutluyuz elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tabi ki her sporcu gibi amacım altın madalyayı almak ama benim için rengi de önemli değil, orda yarışmak ve gerçekten istediğim madalyayı evime getirmek .”dedi.

 Milli Atıcı Cevat Karagöl,” Biliyorsunuz Paralimpik oyunları dört yılda bir yapılıyor ve dünyanın en büyük organizasyonu. Dört yılda yapılan bu organizasyonlar için kotalar alınıyor. Biz bu başarıyı gösterdik ve ülkemiz ve Ordumuz adına kotalarımızı aldık. Amacımız 2024 Paralimpik Oyunlarında ülkemizi temsil ederken güzel bir madalyayla süslemek. Madalya kategorimizde eksik olan yeri tamamlamak istiyoruz. Federasyonumuzun ve teknik kadronun bize verdiği programlar var. Programları Ordu’da çalışmalarımızla tamamlamaya çalışıyoruz. Ondan sonra Milli takım kamplarına gidiyoruz, Ordudaki çalışmalarımızda güzel gidiyor, güzel bir tesisimiz var, müdürümüzün bize kazandırdığı, burada da sıkıntımız yok. Ben aynı zamanda İl Müdürlüğümüzün Mimar olarak personeliyim. Sağ olsunlar burada da büyük bir destek var yaptığım spor adına. Burada hem müdür bey başta olmak üzere, teknik arkadaşlara, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi bir çalışma grubumuz var, çalışıyoruz elimizden geleni yaparak en iyi şekilde temsil edeceğiz. ” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç”, Öncelikle sporcularımızın performanslarından dolayı son derece mutluyuz. Hele ki 2024 Paris Paralimpik oyunlarına şimdiden olimpiyat kotasını aldılar. Şimdi kota cepte inşallah madalya da cepte olur. Onun için gayretle çalışıyor arkadaşlarımız. Biz onlara güveniyoruz, inanıyoruz çünkü azimlerini de görüyoruz, çalışmalarını da görüyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın verdiği imkânlarla da gerçekten Ordumuza güzel bir havalı silahlar atış poligonu yapıldı. Yeni stadyumun içinde bulunan salon da en güzel şekilde antrenmanlarını yapıyorlar. İnşallah devletimizin imkanlarıyla da birlikte sporcularımızın yanındayız. Onlar da en güzel şekilde hem ülkemizi temsil edecekler, hem ailelerini temsil edecekler hem Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzü temsil edecekler  hem de Türkiye ile  birlikte Ordumuzu temsil edecekler. İnşallah o sene bu Olimpiyatta da hayalleri de gerçek olur. Biz de onların hayal ettiklerimi atılıma kavuşmalarını izlemiş oluruz. Hem sporcularımıza hem Milli takımımıza 2024 Paris Paralimpik Oyunlarında başarılar dilerim. ” dedi.

 




Anahtar Kelimeler : MiLLi, SPORCULARINDAN, ZiYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler