HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Eylül 2023 Cumartesi Saat: 22:54

NENAD BJELİCA MAÇ SONU AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Trendyol Süper Lig'in Karadeniz temsilcisi Trabzonspor'un Hırvat Teknik Direktör'ü maç sonu açıklamalarda bulundu.
NENAD BJELİCA MAÇ SONU AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Trendyol Süper Lig'in Karadeniz temsilcisi Trabzonspor'un Hırvat Teknik Direktör'ü maç sonu açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Nenad Bjelica, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor'un evinde oynadığı ve 2-1 kazandığı Pendikspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

"FIRSATLARI DEĞERLENDİREBİLSEYDİK DAHA FARKLI OLABİLİRDİ"

Nenad Bjelica , hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Hak edilmiş bir galibiyet aldık. Oyuncularımızın hepsi gayet iyi mücadele etti. Bütün oyuncularımı mücadele ve fedakarlık örneği gösterdikleri için tebrik ediyorum. Maça biraz endişeli başlangıç yaptığımızı söyleyebiliriz ama onun dışında gayet iyi bir mücadele örneği gösterdik. Son 20 dakika sizin de bildiğiniz gibi 1 kişi eksik de olsak çok fazla pozisyon vermedik, sadece 1 tane verdik. Orada da Uğurcan Çakır gayet iyi bir kurtarış yaparak bizim adımıza önemli bir kurtarış yapmış oldu. Ondan sonra da zaten başka bir pozisyon vermedik. Devam eden dakikalarda da bulduğumuz fırsatları değerlendirebilseydik daha farklı olabilirdi. Sıkı çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

"FUTBOL ASLINDA BÖYLE BİR OYUN"

Nenad Bjelica, 25 dakika boyunca 1 kişi eksik oynamalarına rağmen oyuncularının bunu hissettirmediğinin altını çizerek, “Maçın geneline baktığınızda toplamda 25 dakikada 1 kişi eksik oynadı takımımız. Buna rağmen gayet iyi bir savunma örneği gösterdiler. Herkes iyi bir fedakarlık örneği gösterip iyi mücadele ettiler. Son dakikalardaki Uğurcan’ın kurtarış yaptığı pozisyon hariç başka bir pozisyon vermedik. Eksik oynarken dahi maçın tamamında 4-5 tane değerlendirebileceğimiz iyi pozisyonlar bulduk. Futbol aslında böyle bir oyun. İçinde bulunduğunuz anları düşündüğünüzde kolay bir oyun değil. Takımımızın taşıdığı forma ağır bir forma. Hedefler her zaman çok büyük ve önemli yerlerde olmalıyız. Oyuncularda biraz endişe olabilir, bunları değerlendirdiğinizde takımımız gayet iyi bir sonuç aldı. 25 dakika eksik oynamamıza rağmen bunu hissettirmeyen bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Ayrıca Uğurcan’ı son dakikalardaki kurtarışından dolayı ayrıca tebrik etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

MUHABİR/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : NENAD, BJELİCA, MAÇ, SONU, AÇIKLAMALARDA, BULUNDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler