HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Eylül 2023 Perşembe Saat: 17:13

VEYSEL BİLEN GÜNDEME DAİR KONUŞTU

Trendyol Süper Lig’in Karadeniz takımı Yılport Samsunspor’da Başkan vekili Veysel Bilen Teknik Direktör ayrılığı ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.
VEYSEL BİLEN GÜNDEME DAİR KONUŞTU

Veysel Bilen ;”Sayın Hüseyin Eroğlu ve ekibiyle yönetim kurulu kararımız doğrultusunda geçmişte nasıl başladıysak bugünde dostane bir biçimde ve de her şeyin önünde Samsunsporumuzun menfaatlerini düşünerek ortak aldığımız karar sonrası ayrılmış bulunmaktayız. 

11 yıl aradan sonra çıktığımız Süper Lig'de sezona başlarken koyduğumuz hedef doğrultusunda hedefimizden uzaklaşmamak adına her iki tarafında ortak aldığı karar doğrultusunda bugün bu ayrılık gerçekleşmiştir. 

Öncelikle şunu ifade etmeliyiz ki Sayın Hüseyin Eroğlu ve ekibine Samsunspor'umuza kazandırdıkları için, 11 yıl aradan sonra bize şampiyonluk duygusunu yeniden tattırdıkları için yönetim ve icra kurulumuz adına teşekkürlerimizi ifade ediyoruz. 

 

“HÜSEYİN EROĞLU HOCAMIZ 3 YILLIK BİR SÖZLEŞME İMZALADI”

Yine hepimizin bildiği gibi sezona başlarken Sayın Başkanımız Yüksel Yıldırım ile Hüseyin Eroğlu hocamız 3 yıllık bir sözleşme imzaladı. Bu da şunun işaretiydi aslında, başkanımız istikrardan yana, başarıyı ödüllendirmekten yana. Hüseyin Eroğlu hocamıza ve ekibimize inanarak o günlerde kendisine telkin edilmeye çalışılan hoca empozelerine karşı hocamızın arkasında durarak "Hayır ben hocama güveniyorum. Ekibine inanıyorum hocamızla beraber daha birçok başarılara imza atacağız" vurgusunu yapmıştı. 

“BAŞARI PUAN CETVELİ YA DA ALDIĞIMIZ SONUÇLARA ENDEKSLİ”

Tabii ki ne kadar çalışma yaparsanız yapın, ne inançta olursanız olun, Sonuçta özellikle spor müsabakalarında bilmektesiniz ki başarı kıstası tamamen puan cetvelinde ya da aldığınız sonuçlara endeksli. 

"Şu kadar korner attık, bu kadar gol pozisyonuna girdik, şu kadar topumuz direkten döndü, şu kadar oyuncumuz sakattı, şu oyuncular daha evvel gelseydi, gitseydi" bunların hepsi suya atılan imza gibi bir göz ardı edilip tamamen puan ve puanlara bakılıp, sıralamadaki yerinize göre değerlendirilen bir arenada hepimiz bir anlamda görev yapıyoruz. 

Öyle de olunca ilk 5-6 hafta geçip bizim puan olarak geriye düşmemiz nedeniyle bir şekilde karar alınması yeni kan değişikliğiyle, yeni bir heyecan yaratılması ve yaratılacak bu heyecanla bu sinerjiyle takımın aldığı kötü sonuçların da önüne geçmeyi amaçlayarak Başkanımız ve yönetim kurulumuzla aldığımız bu kararı hayata geçirmiş olduk. 

 

MUHABİR/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : VEYSEL, BİLEN, GÜNDEME, DAİR, KONUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler