HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Eylül 2023 Salı Saat: 16:13

Ünye Kadın Futbol Kulübü’nün Hedefi Süper Lig!

İsim değişikliğine giden Ünye Kadın Futbol Kulübü yeni yönetim kurulunu oluştururken, sezon hedefini ise Süper Lig olarak belirledi.
Ünye Kadın Futbol Kulübü’nün Hedefi Süper Lig!

Kurulduğu günden bu yana başarıdan başarıya koşan Ünye’nin kadın futbol takımı, bir dizi değişiklikler yaparak yoluna emin adımlarla devam ediyor. Kulüp, ilk olarak isim değişikliği yaparken yeni yönetimini de oluşturdu. 

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

“30 yılı aşkın süredir mazisi olan kadın futbol liglerinin gol yememe rekorunu halen elinde bulunduran ve özellikle son üç sezondur ulusal ligde mücadele ederek gerek gittiği her şehirde ve gerekse başta TRT olmak üzere başarıları her sene ulusal basında defalarca kez haber konusu olarak Ünye’mizi en iyi şekilde ve en üst düzeyde temsil eden ve şehrimizin futbol branşında en üst liginde mücadele eden tek kadın futbol kulübü olan Ünye Gücü Futbol Kulübü’müzde bu sezon köklü bir değişikliğe gitme kararı almış bulunmaktayız. 

KULÜBÜMÜZ İSİM DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ

Vilayet olma yolunda en büyük potansiyele sahip olan ilçelerden biri olan Ünye’mizi,  ulusal arenada sportif anlamda da hak ettiği yerlere gelmesi noktasında gerekli sorumluluk bilincini üstlenerek bu anlamda ilk olarak ÜNYE GÜCÜ FUTBOL KULÜBÜ olan adımızı ÜNYE KADIN FUTBOL KULÜBÜ olarak değiştirilmesi yönünde karar alarak ve akabinde Ünye’nin ulusaldaki en büyük markası olma parolası ve hedefi ile bu hedefe sahip çıkacak Ünye sevdalısı yeni yönetimimiz,  teknik kadromuz, transfer ettiğimiz yabancı ve yerli yeni milli futbolcularımız ile birlikte kısa bir zaman diliminde siz kıymetli kamuoyunun önüne çıkmaya hazırlanıyoruz. 

SEZON HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Kadromuza dâhil ettiğimiz yerli ve yabancı sporcularımız ile birlikte, geçtiğimiz sezon eşiğinden döndüğümüz Turkcell Kadın Süper Ligi’ne bu sezon yükseleceğimize ve Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve diğer süper lig kulüpleri ile aynı ligi paylaşacağımıza, bu güzide kulüpleri Ünye’mize misafir edeceğimize ve böylelikle Ünye’mizin ulusaldaki tanıtımına en üst seviyede katkı yapacağımıza inancımız tamdır.  

BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Bu noktada,  ‘Ünye’nin Ulusaldaki En Büyük Markası’ olma parolası ve hedefimize sahip çıkan ve bu inanç doğrultusunda bizleri cesaretlendiren,  spora ve sporcuya hak ettiği değeri veren Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tavlı’ya şükranlarımızı sunuyoruz.

YENİ YÖNETİM OLUŞTU

İsim değişikliğine giden Ünye Kadın Futbol Kulübümüzün Deniz Benli başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu şekilde oluşmuştur;

Deniz Benli (Başkan)

İbrahim Ecioğlu  (As Başkan), Murat Cem Bozkurt  (Başkan Yrd.),  Esra Gerçeker  (Başkan Yrd.)

Yönetim Kurulu Üyelerimiz: Yeliz Ürer Araz, Neşe Akgül Tiyaloğlu, Yeliz Şenkaya, Uğur Odabaşı, Burak Felek, İsmail Arslan, Ajlan Hülagü, Merter Hasan Yağcı, Mustafa Kırcı, Dursun Sarı, Hüseyin Karaman, Orhan Külünk,  İsa Efiloğlu, Cem Helvacı  

Osman Çakıroğlu : (İstanbul Bölgesi Sportif Koordinatörü)




Anahtar Kelimeler : Ünye, Kadın, Futbol, Kulübü’nün, Hedefi, Süper, Lig!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler