HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Eylül 2023 Perşembe Saat: 12:43

“KENDİMİ TRABZONSPOR’A AİT HİSSEDİYORUM”

Trendyol Süper Lig’de Karadeniz temsilcisi Trabzonspor’un genç oyuncusu Mehmet Can Aydın basın mensuplarının sorularını cevapladı.
“KENDİMİ TRABZONSPOR’A AİT HİSSEDİYORUM”

Almanya’nın Schalke 04 takımından kiralık olarak takıma katılan genç defans oyuncusu Mehmet Can Aydın kiralık olarak takıma katıldığını ancak Bordo mavili formaya ait olduğunu hissettiğini ifade ederek şu sözleri söyledi ;”Kiralık olarak geldim ama kendimi Trabzonspor’a ait hissediyorum. Bu kulüp benim için çok büyük. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah Trabzonspor da isterse burada kalmaya devam etmeyi düşünüyorum tabii ki. Takıma yardım etmekten dolayı çok mutluyum. Son haftalarda çok iyi transferler yaptık. Çok iyi çalışıyoruz şu anda. Önceden beri Abdülkadir, Eren ve Uğurcan ağabeyi Milli Takım’dan tanıyorum. Onlara minnettarım. Allah razı olsun onlardan. Bana çok yardım ettiler. Adaptasyon konusunda hiç sorun yaşamadım. Hocama da bana şans verip güvendiği için minnettarım. Şu an iyi oynuyoruz. Antrenmanlarda iyi çalışıyoruz. Beşiktaş’a karşı da çok iyi bir maç çıkardık. Böyle devamlı çalışmamız lazım” dedi.

 

BURAYA SAVAŞMAYA VE O POZİSYONU ALMAYA GELDİM

 

“Tabi ki ben genç oyuncuyum. Genç oyuncuların bence oynaması lazım. Larsen de çok iyi bir oyuncu. Buraya savaşmaya ve o pozisyonu almaya geldim. Şu an iyi gidiyor ve inşallah da böyle gidecek. Ben 2 senedir sağ bek oynuyorum. Önceden Schalke 04 takımında forvet oynuyordum. Her oyuncudan bir şey öğrenebilirsin. Bir oyuncu ismi söyleyemem ama çoğu oyuncudan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Edin Vişça bana çok yardım ediyor. Defansta da bana yardım ediyor. Edin ağabeyim ile çok iyi oynuyoruz. Pepe de çok iyi oyuncu. Kendisiyle antrenman da dahil olmak üzere çok oynamadık ama onla oynamak çok büyük gurur olabilir” ifadelerine yer verdi.

 

TRABZONSPOR’UN TARAFTARI BAŞKA

 

“Ben Schalke 04’ten geliyorum. Taraftarı çok büyük, belki Almanya’nın bir numarası. Ama Trabzonspor’un taraftarı başka, değişik. Onlar bizi çok seviyor, saygı duyuyor. Biz de onları sevip saygı duyuyoruz. Trabzonspor onlarsız olmaz. Onlar bizim için çok önemli. İnşallah böyle devam ederiz. Almanya’da futbol kalitesi çok yüksek. Türkiye Süper Lig’de de son senelerde yükseldi. Sahada çok fark hissetmiyoruz. Rakiplerimiz de çok iyi. Beşiktaş’a karşı oynadık. Mesela Rebic benim tarafımda oynuyordu. Son senelerde kalitenin yükseldiğini söyleyebilirim, çok fark hissetmiyorum” cümlelerini kullandı.

 

SCHALKE 04’TE 7-8 SENE FORVET OYNADIM

 

“Ben 2 sene önce sağ bek oldum. Schalke 04’te 7-8 sene forvet oynadım. Sağ beki çok seviyorum, iyi gidiyor şu an. Eminim ki başka pozisyonlarda da oynayabilirim ama hocam nereyi isterse orada oynamaya devam edeceğim. Çoğu oyuncular Türkiye’ye gelince çalışmayı bırakıyorlar. Devamlı çalışmıyorlar. Ben buraya geldikten sonra çok çalıştım böyle de devam edeceğim. Hangi ülkede oynarsan oyna çalışmadan olmaz. Her oyuncu daha iyi olabilir, benim de çok hatam var, genç oyuncuyum. Trabzonspor’da hata yapınca hocalarım bana zaman ve şans veriyor. Bana öğretiyorlar. Ben genç oyuncuyum, çok hatalarım vardır. Defans olarak çok iyi oynuyorum ama öne de daha fazla yardım etmek istiyorum.”


MUHABİR/FIRATCAN GÜL





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler