HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Eylül 2023 Salı Saat: 14:39

BOKS ANTRENÖR KURSLARI BAŞLIYOR

4.Kademe Boks Antrenör eğitim kursları Ankara’da başlıyor.
BOKS ANTRENÖR KURSLARI BAŞLIYOR

Boks Antrenör eğitim kursları 25 Eylül-09 Ekim aradı tarihlerinde ön kayıtlar açılıyor.Ankara Şefik Tetik Boks Spor Salonun da uygulamalı eğitimleri yapılacak. Kurs’un başlangıç ve bitiş tarihleri ise 16-24 Ekim’de gerçekleşecek.

Kurs başvuruları; E-devlet spor bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır. Uygulama Eğitim Kurslarımıza daha önceden Spor Eğitim ve Araştırmaları Dairesi başkanlığı bünyesinde açılmış Temel Eğitim kurslarından başarılı olanlar katılabilecektir.

Uygulama eğitimine katılacak olan kişilerden başvuru için istenilen evraklar, E-devlet üzerinden sisteme yüklenecektir. E -devlet üzerinden yüklenen belgeler federasyona gönderilmeyecektir uygulama dersi başlangıcında elden toplanacaktır.

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Antrenör Eğitim Yönetmeliği kapsamında kursun başlamadan önce kursa  kabul edilen kişilerin isim listesi federasyon internet sitesinden ilan edilecektir. 4. Kademe Boks Antrenör Kursu kontenjanı 50 kişi ile sınırlıdır. Ön kayıt aşamasında 100 kişi başvuru yapabilecektir. Kursa katılacak olan 50 kişilik kontenjan Türkiye Boks Federasyonu Antrenör Eğitim Talimatı 7. Maddesinin 3. Fıkrasına istinaden gerçekleştirilecektir. Kurs katılım kontenjanları her bir kurs için 50 kişi ile sınırlandırılmıştır. Kurs kontenjanlarının dolması halinde kursa katılamayan antrenör adayları için ileriki tarihlerde talep edilen kademelerde uygulama eğitimi kursları açılmaya devam edecektir ve federasyonumuz tarafından duyurusu resmi sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden yapılacaktır.

MUHABİR/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : BOKS, ANTRENÖR, KURSLARI, BAŞLIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler