HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Eylül 2023 Çarşamba Saat: 13:00

500 KOMBİNE DESTEĞİ

Trendyol 1.Lig’de mücadele eden Karadeniz temsilcisi Bitexen Giresunspor’da Kulüp personellerinden çotanak armaya destek.
500 KOMBİNE DESTEĞİ

2022-2023 sezonunda Süper Lig’den düşen Karadeniz temsilcisi Bitexen Giresunspor zor süreçlerden geçmeye devam ediyor. Ekonomik olarak birçok oyuncusu ile bedelsiz şekilde yollarını ayıran Giresunspor takımı 1.Lig’de gneç oyuncularla bir üst Lig’e yükselmeyi hedefliyor. Taraftarından takıma destek isteyen Bitexen Giresunspor takımı Kulüp Başkanı Nahid Ramazan Yamak Çotanak armaya sahip çıkılmasını istiyor. Olağanüstü Genel Kurul sonuçu tekrardan Kulüp Başkanı seçilen Nahid Yamak bugün Çotanak Spor Kompleksinde Kulüp personelleri ile bir araya geldi. Kulüp çalışanları ise 500 kombine destek sağlayacağını ifade etti.

 

Yeşil beyazlılardan yapılan açıklamada ;

 

“Başkanımız Nahid R. Yamak, bugün Çotanak Spor Kompleksi'nde kulüp personelimiz ile biraraya gelerek Giresunspor'umuz için fedakarca çalışan tüm personelimize teşekkürlerini iletti. Öte yandan kulüp personellerimiz tribünlerimizi doldurmaya yönelik kampanya kapsamında 500 kombine bilet satışı ile destek olacaklarını Başkan Yamak'a ilettiler.

 

MUHABİR/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : 500, KOMBİNE, DESTEĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler