HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Eylül 2023 Pazar Saat: 11:23

TRABZONSPOR’UN YENİ ARAÇ FİLOSU RENT GO

Rent Go Trabzonspor ile 2021 yılında başladığı sponsorluk anlaşması kapsamında araç filosunu yeniledi.
TRABZONSPOR’UN YENİ ARAÇ FİLOSU RENT GO

Yeni araçların teslim töreni Papara Park’ta gerçekleştirildi. Törene; Rent Go Genel Müdürü Köksal Öztürk ile Trabzonspor oyuncuları Filip Benkovic, Rayyan Baniya, Tonio Teklic ve Mahmoud Trezeguet katılarak yeni araçlarını teslim aldılar.

Törenin ardından oyuncular tarafından Öztürk’e forma hediye edildi.

Araç kiralama sektöründeki en genç otomobil filosunu yöneten ve yüzde 98’lik müşteri memnuniyet oranıyla ilk üç sırada yer alan Rent Go, sponsorluk anlaşması çerçevesinde bu yıl da taraftarlarımıza özel indirimli fiyatlar sunmaya devam edecek.

Rent Go Hakkında

Rent Go, 100 yılı aşan köklü geçmişi ile Türkiye’nin en güvenilir ve önde gelen şirketlerinden biri olan Tunalar Şirketler Topluluğu'nun araç kiralama markasıdır. Yüzde 100 Türk sermayeli bir şirket olan Rent Go, Tunalar topluluğun kurumsal otomotiv sektöründeki 30 yılı aşkın deneyimini, yenilikçi vizyonu ve uzman kadrosu ile birleştirerek, kısa sürede araç kiralama sektörünün lider oyuncularından biri haline gelmiştir.

Rent Go, yüzlerce kişilik uzman kadrosu, Türkiye’nin dört bir yanındaki 62 kurumsal ofis ile daima müşterisinin yanındadır. Tamamı düşük kilometreli araç filosu ve geniş marka çeşitliliğiyle her zevke ve bütçeye uygun seçenekler sunan Rent Go, günlük kiralama hizmetinin yanı sıra Rent Go Filo markasıyla kurumsal şirketlere uzun dönem kiralama hizmeti de sunmaktadır.

MUHABİR/FIRATCAN GÜL

 




Anahtar Kelimeler : TRABZONSPOR’UN, YENİ, ARAÇ, FİLOSU, RENT, GO

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler