HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Eylül 2023 Çarşamba Saat: 09:30

“SAHAMIZ REZİL BİR DURUMDA”

Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Murat Parlak, takımın Karbel Karaköprü maçı hazırlıkları sırasında saha zeminini eleştirdi.
“SAHAMIZ REZİL BİR DURUMDA”

Fatsa İlçe Stadyumu Zemininin Kötü Durumu

Fatsa Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, takımın teknik direktörü Murat Parlak, Fatsa İlçe Stadyumu'nun zemininin kötü durumunu dile getirdi. Parlak, sahanın rezil bir durumda olduğunu belirterek eleştirilerde bulundu.

Uzun Bir Aranın Ardından Saha Geri Dönüldü

Murat Parlak, 25 günlük bir aranın ardından Fatsa İlçe Stadyumu'na geri döndüklerini ifade etti. Ancak sahanın kötü durumunun kendilerini endişelendirdiğini belirterek, "Söylemem gereken bir şey var, saha rezil durumda, kötü durumda demiyorum, rezil durumda. Burada 5 aydır hiçbir antrenman yapılmamış, ama sahanın durumu işler acısı. Yani köy sahalarının oynanacak zemine sahibiz. Kimler duyar eder bilmiyorum ama bu kadar kötü bir zemini Fatsa hak etmiyor, bunu net olarak söyleyeyim. Buradan sözümüz duyulsun, bir şekilde bu saha, bu zemin inanılmaz kötü. Bu sahada ne pas oyunu oynanır, her türlü sakatlıkla çıkabilir. Bu yüzden kara kara düşünüyoruz bu zeminle alakalı. Ne yapacağız diye düşünüyoruz. Zemine uygun oynamaya çalışacağız, sorun yok. Ama bu zeminin nasıl bu hale geldiğini anlamakta güçlük çekiyorum." dedi.

İyileştirilmiş Bir Saha Bekleniyor

Murat Parlak, saha zemininin kötü durumu nedeniyle endişeli olduklarını dile getirerek, "Burada değildik, burada antrenman da yapmadık. Sahanın zemininin çok daha iyi olması gerekiyordu. Bu da ayıbımız olsun bizim. Ama bir an önce düzeltmemiz gerekiyor, çünkü hem antrenman yapıyoruz hem de maç yapacağız. 5 aydır futbol oynamayan, hiç kimsenin girmediği bir zeminin nasıl bu hale geldiğini bir kez daha dillendirmek istiyorum. İsyansa da isyan ediyorum." şeklinde konuştu.

İnşallah maçımızı kazanacağız

Parlak, “Hiçbir bahanemiz yok çıkıp maçımızı en iyi şekilde oynayıp inşallah kazanacağız. Fakat Ciddi paralar harcayan ortaya büyük bir vizyon koyan hedefleri olan Fatsa Belediyespor a bu saha zemininin reva görülmesi utanç verici 5 aydır hiçbir antrenman yapılmayan bir saha zeminin bu tarihe kadar çok iyi duruma gelmesi lazımdı” dedi. Fatsa Belediyespor'un teknik direktörü Murat Parlak yetkililerden bu konuda gerekli adımların atılmasını talep ediyor.

MUHABİR/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : “SAHAMIZ, REZİL, BİR, DURUMDA”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler