HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Ağustos 2023 Çarşamba Saat: 17:39

GİRESUNSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜNDEN MAÇ SONU AÇIKLAMA

Trendyol 1.Lig'de 3.Hafta müsabakasında Bandırmaspor'a 1-0 mağlup olan Giresunspor Teknik Direktöründen maç sonu açıklamalarda bulundu.
GİRESUNSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜNDEN MAÇ SONU AÇIKLAMA

Rakibi Bandırmaspor'u tekbik ederek söze başlayan Bİtexen Giresunspor Teknik Direktör'ü Mustafa Kaplan ;"İyi hazırlandığımız bir maç ve çokta iyi oynadığımız bir maç. Belki iki maça göre baktığımız zaman top bizde çok kaldı, hem de iyi pozisyonlar ürettik. Ben hep beklere şunu söylüyorum.

Orta yaptırmayacaksınız. Orta yaptırdığınız zaman sıkıntı yaşarız ve nitekim bugün sıkıntı yaşadık. Ama ben oynanan oyundan memnunum. Puan bizim hakkımız mıydı hakkımızdı. Belki direkten dönen top değil de gol olsa maçın şekli daha farklı yerlere gidebilirdi.

Ben bütün oyuncularımı kutluyorum tekrar. Ama bugün Giresunspor olarak üzüntüm oynadığımız oyuna karşı puan almamız gereken bir maçta puan alamadık ve üzüntülüyüm.

Biz iyiye doğru gidiyoruz. Oyuncu arkadaşlarımız bizim dediklerimizi yapıyorlar. Bugün sahada yaptığımız işler de güzeldi. Önde belki bir pozisyon bulsak 1-0’dan sonra işin rengi daha da değişirdi. Ama rakip öne geçtiği için zamana çok oynadı. Hakemde pozisyonlara çok uzak durdu. Yani Giresunspor olarak daha iyi yerlere gitmemiz lazım, daha iyi olacağız. Oynanan oyun ve mücadele güzel. İnşallah bunun karşılığını Eyüp deplasmanında alırız"ifadelerini kullandı.

MUHABİR/FIRATCAN GÜL





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler