HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Ağustos 2023 Salı Saat: 12:02

DRAGON BOT YARIŞLARI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan Dragon Bot Yarışları için kayıtlar başladı.
DRAGON BOT YARIŞLARI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan Dragon Bot Yarışları için kayıtlar başladı. Gülyalı ilçesi Durgun Su Sporları Merkezi’nde düzenlenecek olan yarışmalara kayıtlar [email protected] adresinden yapılacak.

12 kişiden oluşan takımlarda 10 kürekçi 1 dümenci ve 1 davulcu yer alacak. Dragon Bot Yarışlarına katılacak olan takımların 28 Ağustos-11 Eylül tarihleri arasında Dragon Bot Yarışları başvuru formunu doldurarak [email protected] adresine son başvuru tarihine kadar mail atmaları gerekmektedir.

Tesiste 400 kişilik tribün, 1 adet protokol locası, 1 adet foto finish kameralı yarış bitiş gözlem kulesi, 6 adet portatif yüzer iskele, 100 araçlık izleyici otopark alanı, 20 araçlık sporcu römork otopark alanı, 300 metre kayıkhane, 400 metre satış ve tanıtım alanı, 1.142 metre araç ve bisiklet yolu, dere çıkışı üstüne bir geçiş köprüsü ile hakem ve sporcular için konaklama alanı yer alıyor.

 




Anahtar Kelimeler : DRAGON, BOT, YARIŞLARI, İÇİN, KAYITLAR, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler