HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Ağustos 2023 Pazar Saat: 14:11

"MAÇ FARKLI ŞEKİLDE BİTEBİLİRDİ"

Trendyol Süper Lig'de 3.Hafta Karadeniz derbisi mağlubiyeti sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica maç sonu açıklamalarda bulundu.
"MAÇ FARKLI ŞEKİLDE BİTEBİLİRDİ"

Teknik Direktör Nenad Bjelica, oyuncularının son ana kadar maçı çevirmeye çalıştığının altını çizerek; “Rakibimizi tebrik ediyorum. Bugün hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Birçok gol pozisyonundan yararlanamadık. Maç farklı bir şekilde bitebilirdi, ilk ve ikinci yarıda değerlendiremediğimiz fırsatlar vardı. Bunları değerlendirebilseydik skor başka olabilirdi. İyi ve kötü olmak üzere iki farklı yanlarımız elbette vardı, ilk yarıda golleri yedikten sonra ister istemez oyuncuların üzerinde endişe devreye giriyor. İkinci yarı başlangıcında 2 değişiklik yaparak sahaya o şekilde çıktık, belki de en iyi olduğumuz anlarda ise 3. golü kalemizde gördük. Buna rağmen takımımız maçı çevirebileceğine inandı. Herkes oyunun son anlarına kadar mücadele etti, maalesef 3. gol gelmedi ve istemediğimiz bir skorla maçı tamamladık. Çalışmaya devam etmeliyiz. Kolay değil, 10 tane yeni oyuncumuz var. Trabzonspor’a, takıma alışmaya çalışıyorlar. Bunların arasında yine birçok genç oyuncumuz da var. Her şey için bir süreç gerekecek. Şu an yapmamız gereken şey, çalışmaya devam ederek takımı tekrardan hak ettiği yerlere ulaştırmak” dedi.

Nenad Bjelica, açıklamalarının son bölümünde ise şu cümlelere yer verdi: “Bizim mücadelemiz iyi bir takım kurabilmek. Ben de isterdim transferlerin erkenden aramızda olmasını ama bazen bu süreç maalesef uzayabiliyor. Bu süreçlerin içerisinde birçok yön ve insan var. Oyuncunun takımı, biz ve oyuncu var. Talepler var. Bu süreçler kimsenin istemeyeceği şekilde uzayabiliyor. Sezon kapanana kadar 20 gün süre var, biz de bu süreçten faydalanacağız ve en iyi oyuncuları aramıza katarak taraftarımızın gurur duyacağı bir takım izlettireceğiz. Takımımda her zaman savaşmaya ve başarıya aç oyuncuların olmasını istiyorum ve beklentim de bu yönde. Bunu oluşturmaya çalışıyorum.”

MUHABİR/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : "MAÇ, FARKLI, ŞEKİLDE, BİTEBİLİRDİ"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler