HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Ağustos 2023 Pazar Saat: 14:05

“3 OYUNCUNUN DAHA KADROMUZA KATILMASINI BEKLİYORUZ”

Trendyol Süper Lig 2.Hafta Galatasaray karşılaşması sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü açıklamalarda bulundu.
“3 OYUNCUNUN DAHA KADROMUZA KATILMASINI BEKLİYORUZ”

Bordo Mavili ekibin Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda

oynadığı Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulundu.


Teknik Direktör, rakibin golü öncesinde 2 tane pozisyonun olduğunu ancak değerlendiremediğini söyleyerek, “Rakibimiz Galatasaray’ı tebrik ederek sözlerime başlamak istiyorum. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Bizden daha fazla pozisyon yarattılar, daha fazla gol atma fırsatı buldular dolayısıyla ilk yarı özelinde bakacak olursak gole kadar eşit giden bir maç vardı ama gereksiz bir hatamız sonucu, aslında oyunculardan daha önce istemiştik bunu, merkez bölgede özellikle oyuncunun sırtında baskı varsa, rakip oyuncu yakındaysa oynamamaları konusunda, tabii böyle pozisyonları kaybettiğinizde yeterli kalitesi olan rakibiniz sizi cezalandırabiliyor. İkinci yarıya baktığınızda 70. dakikaya eşit giden bir maç vardı ve rakibimizin bulduğu ilk golün öncesinde bizim de değerlendiremediğimiz 2 gol pozisyonumuz vardı. 70. dakikadan sonra 4-4-2 sistemine geçtik, bu sisteme geçip ön tarafa geçtiğinizde rakibe de daha fazla boşluk verebiliyorsunuz. Daha sonra rakibimiz bulduğu fırsatlardan birini değerlendirdi. Rakibimiz bizden resmi maç olarak baktığınızda 4 maç daha fazla oynadı, bunun da etkisi olabilir. Eşit giden bir maçtı ilk gole kadar, bizim istemediğimiz o hataya kadar. Rakibe bu sahada baskı kurabilmek çok kolay değil, elimizden geleni yapmaya çalıştık. İkinci yarıda değişiklikler sonucu rakibimiz biraz daha oyunu kontrole aldı, bizim de tabi eksiğimiz vardı, biz de bunları üzerine çalışıp bir sonraki maçta çok daha iyi olmaya çalışacağız” dedi.

“BİZ BU SENE YARIŞMAK İSTİYORUZ”

Nenad Bjelica, bu sezon iyi bir şekilde yarışacağını belirterek, “Biz bu sene yarışmak istiyoruz. Ekonomik anlamda diğer rakiplerin daha fazla imkanı olduğu açık. Elimizdekilerle en iyi mücadeleyi verebilmek istiyoruz. Şu an baktığınızda bütün sakatlıkları, şanssız durumları düşündüğünüzde birçok oyuncumuzun bizimle olmadığını görebilirsiniz. Bunların arasında Vişça, Hüseyin, Orsic, Fernandez ve bugün de Trezeguet’yi de bunların arasında sayabiliriz. Bunu şikayet anlamında söylemiyorum, elimizdeki şartlar doğrultusunda en iyi hedef uğrunda mücadele etmek zorundayız. Dün aramıza Baniya katıldı, bu hafta belki Fountas’ın da katılmasını bekliyoruz, Vişça’nın aramıza dönmesini umuyoruz. Her zaman dediğimiz gibi en iyi mücadeleyi vereceğiz. 3 oyuncunun daha kadromuza katılmasını bekliyoruz. Bunlar katıldığında daha iyi mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Trabzonspor taraftarının rahat olması gerektiğini söyleyebilirim. Elimizde tüm planlarımız mevcut. Bir santrafor olmazsa başka bir santrafor aramıza katılacak. Elimizde 10 kişilik bir liste var, kaliteli biri aramıza katılacak” ifadelerine yer verdi.

“TREZEGUET’NİN KABURGASINDA KIRIK VAR”

Teknik Direktör Bjelica, sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Trezeguet ve Maxi Gomez ile ilgili sorulan soruya şu şekilde cevap vererek açıklamalarını tamamladı: “Trezeguet’nin kaburgasında kırık var ve kaburgasında kırık oluşturabilecek pozisyonda faul bile çalınmaması da çok şaşırtıcı. Maxi Gomez’in kiralık olarak ayrılma durumu var, onu oyuna alarak olası bir sakatlık riskini almadık.”

 

MUHABİR/FIRATCAN GÜL

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler