HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Ağustos 2023 Pazar Saat: 13:03

ATAKAŞ HATAYSPOR VE GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ PASSOLİG FİYATLARI AÇIKLANDI

Trendyol Süper Lig’de mücadele edecek deprem bölgesi takımları Atakaş Hatayspor ve Gaziantep Futbol Kulübü’nün Passolig fiyatları ne kadar ?
ATAKAŞ HATAYSPOR VE GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ PASSOLİG FİYATLARI AÇIKLANDI

Türkiye Futbol Federasyonu iki takımında bu sezon ki Passolig fiyatlarını 1 TL olarak açıkladı.Kulüplere daha fazla destek olunması adına deprem bölgesi takımları Atakaş Hatayspor ve Gaziantep Futbol Kulübü’nün bu sezon ki Passolig fiyatı 1 TL olarak açıklandı.

 

TFF resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada ;” 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi ülkemizi yasa boğdu. Türkiye Futbol Federasyonu olarak, sporun birleştirici gücü ve dayanışma ruhu ile birlikte büyük futbol ailemizin destekleriyle yaraları sarmak için elimizden geleni yapma gayretinde olduk. Bu amaçla, aldığımız kararla 2023-2024 Trendyol Süper Ligi sezonu boyunca Atakaş Hatayspor ile Gaziantep Futbol Kulübü'nün Passolig Kart ücretlerinin 1 TL olarak güncelleyerek, depremden etkilenen bu kulüplerimize ve takımlarına gönül veren taraftarlarımıza destek olmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

 

MUHABİR/FIRATCAN GÜL





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler