HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Ağustos 2023 Cumartesi Saat: 12:52

HAKEMLİK KARİYERİNDE BİR ADIM DAHA

Ünyeli genç hakem Mustafa Kürşad Filiz, Spor Toto Süper Lig'in yükselen isimleri arasında parlayarak dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.
HAKEMLİK KARİYERİNDE BİR ADIM DAHA

Ünyeli genç hakem Mustafa Kürşad Filiz, Spor Toto Süper Lig'in yükselen isimleri arasında parlayarak dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Hem babasının hem de kendi hakemlik kariyerlerinin spor camiasında büyük bir etkisi bulunuyor.

Emekli Havacı Astsubay ve eski hakemlerden Ünyeli Yaşar Filiz'in oğlu olan Mustafa Kürşad Filiz, babasıyla birlikte hakemlik geleneğini devam ettiriyor. Hem ailesi içinde hem de spor camiasında başarılı performanslarıyla adlarından sıkça söz ettiriyorlar.

Üst Klasman Hakem olarak görev yapan Mustafa Kürşad Filiz, İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Yaşar Filiz'in oğlu olarak bu önemli görevi üstleniyor. Süper Lig'deki önemli maçlarda düdük çalarak başarılı performansını sergiliyor.

Süper Lig'deki yönetimleriyle adından sıkça söz ettiren Mustafa Kürşad Filiz, geçtiğimiz sezon büyük takımların, örneğin Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin maçlarında görev alarak başarılı bir performans sergiledi. Saha hakemliği ve VAR hakemliği konusundaki yeteneğiyle dikkat çekiyor.

Genç yaşına rağmen 2022-2023 sezonunda Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1.Lig'de toplam 24 maçta hakem, dördüncü hakem ve AVAR olarak görev alan Mustafa Kürşad Filiz, bu önemli görevleri başarıyla yerine getiriyor. Genç bir yetenek olarak gelecekte de adından söz ettirmesi bekleniyor.

 




Anahtar Kelimeler : HAKEMLİK, KARİYERİNDE, BİR, ADIM, DAHA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler