HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Ağustos 2023 Cumartesi Saat: 11:50

MESUDİYELİ MİLLİ DEFANS GALATASARAY'DA

Mesudiye Çukuralan Mahallesi'nden milli defans oyuncusu Eda Karataş, Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
MESUDİYELİ MİLLİ DEFANS GALATASARAY'DA

Mesudiye Çukuralan Mahallesi'nden milli defans oyuncusu Eda Karataş, Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Takımın sportif direktörlüğünü üstlenen Mesudiyeli hemşerimiz Vahit Mert'in gözetiminde gerçekleşen imza töreni, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta düzenlendi. Eda Karataş, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'na katıldığı için büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Milli defans oyuncusu, açıklamasında, takımın ana hedefinin şampiyonluk olduğunu vurgulayarak, "Türkiye'nin en büyük camiasında olmanın gururunu yaşıyorum. Bu sezon boyunca Galatasaray forması altında sahada olup galibiyetler elde etmek ve takım armasını en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Galatasaray Kulübü her zaman şampiyonluk hedefiyle yol alır. Geçtiğimiz sezonun kadrosuna bu yıl yeni yetenekler katıldı. Amacımız bütün oyuncularımızın uyum içinde çalışarak ve birlikte hareket ederek şampiyonluğa ulaşmaktır" sözlerine yer verdi.

 




Anahtar Kelimeler : MESUDİYELİ, MİLLİ, DEFANS, GALATASARAYDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler