HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Ağustos 2023 Perşembe Saat: 15:07

“4 EN FAZLA 5 OYUNCUYU ARAMIZA KATILACAK”

Teknik Direktör Nenad Bjelica, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi.
“4 EN FAZLA 5 OYUNCUYU ARAMIZA KATILACAK”

Takımın şu anki durumundan daha iyi bir seviyeye çıkacağını söyleyen Teknik Direktör Nenad Bjelica, “Takımın genel fiziksel seviyesinin iyi durumda olduğunu söyleyebilirim. 6-7 haftalık iyi ve yoğun bir süre geçirdik. Belki de oyuncuların aslında alışkın olmadıkları bir dönemden geçtik, onlara iyi yükleme yaptık. Onların bize geri dönüşünden ve seviyelerinden mutlu olduğumuzu, yaptığımız bütün çalışmalardan ötürü onlardan aldığımız dönüşler neticesinde mutluyuz. Daha iyiye gidecek, bunları yaparken maç kazanmak da önemliydi. İlk maçımızı da evimizde kazandık. Şu anki durumdan daha iyi seviyeye de çıkacağız” dedi.

“FERNANDEZ VE HÜSEYİN’İN SAKATLIKLARI VAR”

Teknik DirektörBjelica transfer çalışmalarının devam edeceğini vurgulayarak, “Transfer sezonunun kapanmasına kadar çalışmalarımız sürecek. Şu an en az 4 en fazla 5 oyuncuyu aramıza katmayı düşünüyoruz. Stoper pozisyonunda birini almayı düşünüyoruz. Fernandez ve Hüseyin’in sakatlıkları var, stoper oyuncularımız azaldı o yüzden orayı güçlendirmek istiyoruz. Santrafor, kanat ve orta saha bölgesine de 6-8 oynayabilecek 2 oyuncuyu ya da ikisini oynayabilecek tek oyuncuyu aramıza katmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“U19 TAKIMINDAN 5 OYUNCUMUZ SÜREKLİ BİZİMLE”

Nenad Bjelica bu sezon bizim takımın yıldızının ‘takım’ olacağının altını çizerek, “Geldiğim ilk andan itibaren genç oyuncularla çalışabileceğimi gösterdiğimi düşünüyorum. Geldiğim andan itibaren onlara şans verdim. U19 Takımından 5 oyuncumuz sürekli bizimle beraber. Onların arasında büyük potansiyeli olan oyuncular mevcut. Bu süreçte, bir zaman işi bu. Bir günde olabilecek bir şey değil. Süreç içerisinde daha olumluya giderek büyük oyuncu olabilecekler, ben de bunu göstermeye çalışıyorum onlara. Onlar da bu idmanlarda daha iyiye ve doğruya götürmeye çalışılıyorlar. Aslında genç oyuncu olarak baktığınızda Abdülkadir Ömür ve Eren Elmalı’yı da sayabiliriz. Bu oyuncuları da genç oyuncu olarak değerlendirebilirsiniz. Onların önüne de tabii ki kulübün politikası gereği hem yetiştirip hem de mücadele edebilmek, en tepede olabilmek mücadelesini sürdürebilmek her zaman var.

MUHABİR/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : “4, EN, FAZLA, 5, OYUNCUYU, ARAMIZA, KATILACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler