HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Ağustos 2023 Cumartesi Saat: 17:18

“TARAFTARIMIZ, GALİBİYETİN MİMARI OLDU”

Teknik Direktörümüz Nenad Bjelica, Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında evimizde oynadığımız ve 1-0 kazandığımız Bitexen Antalyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
“TARAFTARIMIZ, GALİBİYETİN MİMARI OLDU”

BELKİ DAHA ÖNCE FİŞİ ÇEKEBİLİRDİK

Teknik Direktör Nenad Bjelica, üzerine çalışılmış iyi bir galibiyet aldığını belirterek, “Hak edilmiş, üzerine çalışılmış iyi bir galibiyet oldu. Taraftarımızı ayrı bir yere koymak lazım, galibiyetin mimarı oldular. Onları ve oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün hepsi iyi mücadele ettiler. Belki daha önce fişi çekebilirdik ancak çileli bir galibiyet almanız gerekebilir bazen, bugün oyuncularım bunu yapabileceğini de gösterdi.

 

MAÇI TAMAMEN DOMİNE EDEN TARAFTIK

Taraftara ayrı bir parantez açan Bjelica, Önümüzdeki maçlarda da taraftarlarımızı bu şekilde mutlu etmek istiyoruz. Taraftarlarımızın bu desteği, sahada mücadele veren tüm oyuncularımız adına işleri daha da kolaylaşıyor. Harika bir ilk yarı çıkardığımızı söyleyebilirim. Rakibimize hiçbir fırsat vermedik. Maçı tamamen domine eden taraftık.

YENİ OYUNCULARI DA ARAMIZA KATARAK REKABETİ ARTTIRCAĞIZ

Nenad Bjelica, tüm oyunculardan memnun olduğunu vurgulayarak, “Elimdeki oyunculardan memnun olduğumu söyleyebilirim, daha iyiye de götürebiliriz. Bugün kulübedeki oyuncular 6 haftalık hazırlık sürecinde gayet iyi çalışan oyuncular, bir şansı hepsi hak ediyorlar. Özellikle şu an bizimle sakatlık ve çeşitli sebeplerden dolayı olmayan Orsic, Fernandez, Siopis, Hüseyin gibi isimlerin eksikliği imkanları kısıtlamış olabilir ama en başta da söylediğim gibi elimdeki oyunculardan da mutluyum. Ayrıca yeni oyuncuları da aramıza katarak rekabeti arttırmak için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün orta saha oyuncularını değerlendirecek olursak eğer Kourbelis’ten başlayabiliriz, tüm maçlara baktığınızda bizimle oynadığı en iyi maçını çıkardı.

 

HAZIR VE İYİ BİR ŞEKİLDE GALATASARAY MAÇINA ÇIKACAĞIZ

Teknik Direktör Bjelica, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı ile ilgili ise şu cümlelere yer verdi: “Yarını belki galibiyeti çıkarmanın günü olarak ayırabiliriz sonrasında Galatasaray maçı hazırlıklarına tamamen başlayacağız. Rakibimize baktığınızda birçok Avrupa maçı oynadılar dolayısıyla o maçlar üzerinden neleri yapmamız gerektiğine bakacağız. Takımımız çok hazır ve iyi bir şekilde Galatasaray maçına çıkacak.”

MUHABİR/FIRATCAN GÜL





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler