HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Ağustos 2023 Cuma Saat: 14:55

TRABZONSPOR GENÇLERLE SÖZLEŞME YENİLEDİ

Trendyol Süper Lig’de Karadeniz'in güçlü ekibi Trabzonspor, genç oyuncularla sözleşme imzaladığını açıkladı.
TRABZONSPOR GENÇLERLE SÖZLEŞME YENİLEDİ

Trabzonspor resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada; ”Genç oyuncularımız Arif Boşluk ve Ali Şahin Yılmaz ile sözleşme yeniledik. Başkan Yardımcımız Yahya Karahasan, Genel Saymanımız Sami Karaman ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ceyhun Eskici ve Hüseyin Ekşi’nin katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen imza töreniyle Arif Boşluk’un sözleşmesi 2028, Ali Şahin Yılmaz’ın ise 2027 yılına kadar uzatıldı." ifadelerini kullandı.

İmza töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Yahya Karahasan, “Akademimizden A Takım’a yükselen Arif Boşluk ve Ali Şahin Yılmaz’ı izlediğimizde büyük gurur ve sevinç yaşıyoruz. Kendilerine çok güveniyor ve başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Törenin ardından duygularını aktaran Arif Boşluk, “Geçen sezon devre arası kampından beri hayalini kurduğum Trabzonspor A takımında çalışmalarıma devam ediyorum. İnşallah Türkiye kariyerim boyunca Trabzonspor’da oynarım, sonrasında da daha ileriye doğru devam ederim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” cümlelerine yer verdi.

Ali Şahin Yılmaz ise Bordo-Mavili formamız altında uzun yıllar forma giymek istediğini belirterek, “Çocukluğumdan beri fanatiği olduğum kulübüm Trabzonspor’da sözleşmemi uzattığım için çok mutlu ve gururluyum. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur” ifadelerine yer verdi.

MUHABİR/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : TRABZONSPOR, GENÇLERLE, SÖZLEŞME, YENİLEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler