HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Ağustos 2023 Çarşamba Saat: 13:15

52 ORDUSPOR KULÜBÜ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Karadeniz İlinin Ordu temsilcisi 52 Orduspor takımı basın mensuplarıyla düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.
52 ORDUSPOR KULÜBÜ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

52 Orduspor Kulübü Başkanı Şükrü Bodur ve yönetim kurulu üyeleri Ordu Akyazı mevkinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıdan sonra yerel ve ulusal medya’da çalışan basın mensuplarının merak edilen sorularına cevap verdi. Mor beyazlı Kulüp Başkanı Şükrü Bodur kahvaltı sonrası 2021-2022 sezonunda yaşanan şanssızlıkları dile getirdi. Bu sene hata yapmadan 2.Lig’e yükselmeyi hedeflediklerini belirtti. Geçen sezon 2.Lig’in kapısından dönen mor beyazlı takımda 52 Orduspor takımında forma terleten, takımdan ayrılan bütün oyunculara emeklerinden ve mücadelelerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

"ÖNCELİKLE İÇ TRANSFERDE YOL ALDIK"

TFF 3.Lig’de 2023-2024 sezonu öncesi önceliğini iç transfere veren 52 Orduspor Kulübü takımın Teknik Direktör’ü Yavuz İncedal ile anlaştıklarını ifade etti. Teknik Direktör’den sonra takım içi transferlerini hızlandıran mor beyazlılar gözünü dış transfere dikti. Takım içinde ki birkaç mevkide kan değişikliği olmasını ifade eden Bodur İstanbul ve Ordu’da bulunan scout ekibiyle birlikte önemli oyuncuları takıma kazandırdıklarını ve devam edeceklerini söyledi.

“YENİ SEZON ÖNCESİ 3 ORDU TEMSİLCİSİNE BAŞARILAR”

Kahvaltı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Şükrü Bodur ;“ 2023-2024 sezonunda Ordu İlimizi temsil eden 3 takımımız 52 Orduspor, Orduspor 1967, Fatsa Belediyespor’a 3.Lig’de şampiyonluk yolunda başarılı olmalarını isterim” ifadelerini kullandı.




Anahtar Kelimeler : 52, ORDUSPOR, KULÜBÜ, BASINLA, BİR, ARAYA, GELDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler