HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Temmuz 2023 Cumartesi Saat: 15:17

İCARDİ’Yİ KARŞILAYAN ORDULU

Dünya Yıldızı forvet oyuncusunun dün akşam ki Atatürk Havalimanına gelişinde ilk karşılayan isim Ordulu İsa Türkmen oldu.
İCARDİ’Yİ KARŞILAYAN ORDULU

Galatasaray Spor Kulübünün, Dünya yıldızı Arjantinli santrfor Mauro Icardi ile anlaşmaya vararak onu ve ailesini İstanbul’a getirdi. 19 saatlik bir uçuşun ardından Atatürk Havalimanı’na iniş yapan Icardi, heyecanlı taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Galatasaray, Mauro Icardi transferini resmi olarak duyurmak için akşam saatlerinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıklama yaptı.

Havaalanında yaptığı açıklamada Icardi, “Bu güzel ülkede bulunmaktan dolayı çok mutluyum” şeklinde konuştu. Galatasaray, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve taraftarların sabırsızlıkla beklediği Icardi transferini başarıyla tamamlamış oldu.

Özel uçakla İstanbul’a gelen 30 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı atkıyla boynuna bağlanmış olarak havalimanından çıkarken taraftarlarla birlikte üçlü çektirdi. Atatürk Havalimanı Başmüdürü Ordu Ulubeyli İsa Türkmen, Icardi’yi İstanbul’a iner inmez ilk karşılayanlardan biri olarak yer aldı.

Daha önce Trabzon Havalimanı Başmüdürlüğü görevini yürüten İsa Türkmen, son olarak Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü’ne atandı.

 




Anahtar Kelimeler : İCARDİ’Yİ, KARŞILAYAN, ORDULU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler