HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Temmuz 2023 Cumartesi Saat: 11:44

SAMSUNSPOR BODRUMSPOR’U FETHETTİ

Trendyol Süper Lig’e 11 yıl aradan sonra yükselme başarısı gösteren Yılport Samsunspor Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor’u 4-0’lık sonuçla mağlup etmeyi başardı.
SAMSUNSPOR BODRUMSPOR’U FETHETTİ

The Sign Esentepe Hotel 2 Numaralı Futbol Sahası'nda oynanan maçta Bodrumspor A.Ş.’nin ilk 11’i ; Diogo Sousa, Üzeyir Ergün, Muhammed Gönülaçar, Süleyman Özdamar, Eren Albayrak, Halil İbrahim Sevinç, Samet Yalçın, Gökdeniz Bayrakdar, Pedro Brazao, Aldair Balde ve Adem Metin Türk ile sahaya çıktı.

İkinci yarı, Yusuf Bozkurt, Osman Kocaağa, Ondrej Celustka, Erkan Değişmez, Yekta Kurtuluş, Bilal Güven ve Omar İmeri oyuna dahil oldu.

 

Kırmızı-Beyazlı ekip’de ise sahaya Szumski, Rick, Alim, Zeki, Bola, Nanu, Soner Aydoğdu, Bennasser, Osman, Laura ve Marius 11’i ile çıktı. İlk yarı ilk yarı golsüz tamamlandı 

ikinci yarı Okan, Yunus, Satka, Yusuf, Bedirhan, Soner Gönül, Enes, Taylan, Muhammet Ali, Barış, Fofana ve Tanque oyuna dahil oldu.

90 dakikalık hazırlık maçında Karadeniz ekibi Yılport Samsunspor etkili olan taraftı, etkili oynamasının sonucunu 59’da Barış Alıcı,67’de Moryke Fofana,83’de tekrardan Barış Alıcı, 86’da Douglas Tanque bulduğu goller ile Yılport Samsunspor Bodrumspor’u 4-0 mağlup etmeyi başardı.




Anahtar Kelimeler : SAMSUNSPOR, BODRUMSPOR’U, FETHETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler