HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Temmuz 2023 Salı Saat: 09:50

“JAGUAR FİGÜRÜ İLE RAKİPLERE GÖZDAĞI”

Fatsa Belediyespor Futbol Kulübü Başkanı Üzeyir Erdoğan, “ Yeni Yüzyıla damga vuracak logo ve renklerimiz”ifadelerini kullandı.
“JAGUAR FİGÜRÜ İLE RAKİPLERE GÖZDAĞI”

Fatsa Belediyespor Futbol Kulübü Başkanı Üzeyir Erdoğan yaptığı açıklamada, “ Yeni yönetim vizyonuyla Fatsamızın markasını her anlamda yenilemekte ve hedefe ulaşmakta kararlı olup, Bu Bağlamda Hedef takım oluşturarak lige iyi başlayıp iyi bitirmeyi hedefleyen yönetim kurulumuz sadece sportif başarı odaklı değil Fatsamızın marka değerini alt yapısı tesisleri vb her anlamda dahada yukarı taşımakta kararlıyız” dedi.

 

Başkan Erdoğan, “ben ve ekibimiz tasarladığı renk ve logo ile siyah ve mavi renkleri Black Blue Karadenizi ima ederken İlave olarak ise altın sarısı renk ile karadenizin altın değerinde markası olacak kulüp vurgusu yapılmış olup, aynı zamanda süper lig takımlarının renk benzerliğinden arındırarak her kesimin benimseyeceği kendine özgü rengiyle tüm şehrimizi bütünleştiren bir amaç gözetilmiştir forma renk çeşitlerinde ise geçmiş rengimizin izlerini silmeden tüm şehrin birlik içinde tek yumruk olmasını amaçlamıştır. Ayrıca yeni logoda yer alan jaguar figürü ile rakiplere gözdağı genç taraftar gruplarımıza ise güven vermiştir. Şunuda belirtmek isteriz ki tüm yaşamın bir kuralıdır bu ve benzeri radikal yenilikler ilk etapta insanların kimi zaman olumlu kimi zaman ise olumsuz tepkilerine neden olabilir, dolayısıyla herkesin görüşüne saygı göstermekteyiz. Yönetim Kurulumuzun kararının camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz. Tüm hemşerilerimizin şehrimizin markasına her zamankinden daha çok sahip çıkacaklarına inancımız tamdır. Saygı ve Sevgilerimle” dedi.

 




Anahtar Kelimeler : “JAGUAR, FİGÜRÜ, İLE, RAKİPLERE, GÖZDAĞI”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler