HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Temmuz 2023 Cuma Saat: 13:54

GALATASARAY’IN STADYUM İSİMİ DEĞİŞTİ

Trendyol Süper Lig ekiplerinde Galatasaray Spor Kulübü Nef Arena olan stadyumun isminin değiştiğini açıkladı.
GALATASARAY’IN STADYUM İSİMİ DEĞİŞTİ

Sarı kırmızılı ekipte Nef Arena Stadyumunun isminin Rams Park olarak değiştiğini açıkladı. Galatasaray Spor Kulübü,inşaat başta olmak üzere 8 farklı sektörde öncü bir firma olan Rams Global ile yeni bir iş birliğine imza attı. Rams Global, Rams Park adıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin stadyum isim sponsoru oldu. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta düzenlenen basın toplantısı Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve RAMS Türkiye CEO’su Devran Bülbül’ün katılımıyla gerçekleştirildi


Başkan Dursun Aydın Özbek basın toplantısında;”Galatasaray, şanlı tarihi boyunca ilkeri ve enleri başarmış, Türkiye’nin gururu olmuştur değerli arkadaşlar… Bugün de hedefimiz, geçmişte olduğu gibi Avrupa’daki kupaları müzemize yeniden getirmek… Bu başarılara yeniden ulaşmamız için, bizimle aynı hedefe yürümeye hazır, hayalleri olan ve bu hayallere ulaşmak için durmadan çalışan markalara ihtiyacımız var. Rams Global, işte bu markalardan biri.”

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur;”Bugün benim için de çok güzel bir gün; çünkü biraz önce içeride Devran Beye şunu söyledim. Dursun Başkan döneminde ilk göğüs sponsorluğu yaptığımızda tünelden sahaya çıkmıştım. Yanımda da sınıf arkadaşım vardı. O çok başka bir duyguydu. O yüzden Galatasaraylı olan herkesin buraya çıktığında neler hissettiğini biliyorum. Rams hakikaten Kazakistan’daki en iyi şirketlerden birisi. Sonra Türkiye’ye yatırımlarını kaydırdılar. Birçok sektörde yatırım yapıyorlar.

RAMS Türkiye CEO’su Devran Bülbül;”Bugün burada, şirketimizin büyük bir gurur ve heyecanla Galatasaray Stadı'na sponsorluğunun imza töreni için bir araya geldik. Gurur çünkü; Galatasaray’ım mabedini 35 yıldır önemli başarılara imza atan şirketimize emanet ediyor. Emanet bizim için kıymettir.”ifadelerini kullandılar.




Anahtar Kelimeler : GALATASARAY’IN, STADYUM, İSİMİ, DEĞİŞTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler