HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Temmuz 2023 Perşembe Saat: 13:16

ÇOK YAZIK SADECE 20 KOMBİNE

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bitexen Giresunspor’un 2023-2024 sezonu için sadece 20 adet kombine satışı gerçekleştiğini açıkladı.
ÇOK YAZIK SADECE 20 KOMBİNE

Bu kadar az bir kombine satışı gerçekleştiren Yeşil Beyazlılar’da Kulüp resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada taraftardan destek istedi. Bitexen Giresunspor resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada ;” Değerli  Giresunspor Ailesi; Tüm camiamızın bildiği üzere Giresunpor’umuz belki de tarihinin en zorlu mücadelesini vereceği bir sezona hazırlanmakta. Gerek Yönetim Kurulumuz ve teknik ekibimiz, gerek kadromuzda yer alan oyuncularımız, gerekse Giresunspor’umuzda geçmişte başarılı örnekleri olduğu gibi özümüze dönüş yaparak, öz kaynaklarımızdan A takımımıza yükselen gençlerimizle bu zorlu mücadeleden alnımızın akıyla çıkmak ve Çotanak Arma’yı layıkıyla temsil etmek amacıyla yoğun çaba sarf etmekteyiz. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bizler Giresunspor Ailesi olarak kenetlendiğimizde ve birlikte hareket ettiğimizde tüm zorlukların üstesinde gelecek potansiyele fazlasıyla sahip köklü bir camiayız. Ancak üzülerek belirtmek isteriz ki geçtiğimiz hafta satışa sunulan sezonluk kombine biletlere olan ilgi maalesef camiamızın büyüklüğü ile ters orantılı olarak sadece 20 adet gerçekleşmiştir.

 

Çotanak Arma’yı sevenlere bir kez dahaçağrıda bulunarak, bu zorlu mücadelede Giresunspor’umuzu yalnız ve desteksiz bırakmamalarını, Passolig sitesi üzerinden ve Atatürk Meydanı’nda bulunan gişelerden satışa sunulan kombine biletlere ilgi göstermelerini, tüm Giresunluların ve camiamızın elinden geldiği ölçüde kulümüze destek olmalarını diliyorum, bu sezonki zorlu mücadelemizde, daha önce olduğu gibi Giresunspor’u “yürekten” sevenlerin desteğini yanımızda ve arkamızda hissetmek istiyorum.

Haydi Giresun, Giresunspor’umuzun sana ihtiyaçı var! ”ifadelerini kullandı.




Anahtar Kelimeler : ÇOK, YAZIK, SADECE, 20, KOMBİNE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler