HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Temmuz 2023 Salı Saat: 11:09

TRABZONSPOR DÜNYA’YA AÇILIYOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor takımı yurt dışında temsilcilikler açmayı planlıyor.
TRABZONSPOR DÜNYA’YA AÇILIYOR

Karadeniz’in Şampiyon takımı Trabzonspor resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada; “Yurt dışında temsilcilikler açıyoruz

Yönetim kurulumuz, yurt dışında bulunan taraftarlarımızla daha yakın ve iç içe olabilmek adına temsilcilikler açma kararı almıştır.

Özellikle Avrupa’nın her bir ülkesinde kamplardan maçlara kadar takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan, aidiyetlerini asla kaybetmeyen taraftarlarımız ile yeni başlangıçlara hazırlanıyoruz.

Hedefimiz dünyanın daha fazla ülkesinde kulübümüzü temsil etmek ve bu bayrak altında yeni projeler üretmek, Trabzonspor’un markasını, marka değerini tüm dünyaya tam anlamıyla kanıtlamak, göstermek ve bunu taraftarımızla beraber yapabilmektir.

Dünyanın daha fazla ülkesinde kulübümüzü tanıtacak, armayı gururla taşıyacak ve Trabzonspor’un adına değer katacak projeler üretebilecek temsilci adaylarının portföylerini, bilgilerini ve proje dosyalarını [email protected] adresine göndermelerini bekliyoruz.

Gönderilen dosyalar Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Yahya Karahasan başkanlığında oluşturulan komite tarafından yurt dışı temsilciliklerine yönelik hazırlanan şartname kapsamında değerlendirilecektir.

Trabzonspor'a gönülden hizmet etmek isteyen oluşumları diğerlerinden ayırma ve Trabzonspor isminin marka değerini koruma adına yapılmakta olan bu çalışmalara gerçek Trabzonspor taraftarının sahip çıkması en büyük temennimizdir.

Kulübümüzün bu beklentisinin yerine getirilmesi karşılıklı irtibatı güçlendireceği gibi Trabzonspor isminin Trabzonsporluluk duygusundan yoksun olarak kullanılmasının da azami ölçüde önüne geçecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”ifadelerini kullandı.




Anahtar Kelimeler : TRABZONSPOR, DÜNYA’YA, AÇILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler