HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Temmuz 2023 Pazar Saat: 13:12

BAKAN’DAN SELZEDE ÇOCUKLARA BİSİKLET

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, selden etkilenen Giresun’un Bulancak ilçesindeki incelemeleri sırasında bisikletlerini selde kaybettiklerini söyleyen çocukların talebine duyarsız kalmayarak onlara bisiklet hediye etti.
BAKAN’DAN SELZEDE ÇOCUKLARA BİSİKLET

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu selden etkilenen Giresun’un Bulancak ilçesindeki incelemeleri sırasında bisikletlerini selde kaybettiklerini söyleyen çocukların talebine duyarsız kalmayarak onlara bisiklet hediye etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçtiğimiz günlerde Giresun’un Bulancak İlçesi’nde yaşanan sel felaketini yerinde incelemek üzere bölgeye giderek, selden dolayı mağdur olan vatandaşları ziyaret etti.

İlçede incelemelerde bulunarak, vatandaşların sorunlarını dinleyen Bakan Uraloğlu’nun önünü iki küçük çocuk kesti ve bisikletlerinin sel sularına kapıldığını söyledi. Çocukların bisikletlerini kaybetmesine üzüldüklerini gören Bakan Uraloğlu, çocuklara sürpriz yaparak onlara bisiklet hediye etti.

İncelemeler esnasında vatandaşların sorunlarını da dinleyen Bakan Uraloğlu’nun yanına Yasin Akçay ile Rüzgar Aydın adında iki çocuk yaklaştı ve bisikletlerinin sel sularına kapıldığını söyledi.

Çocuklara üzülmemeleri gerektiğini belirten Bakan Uraloğlu, çocuklara sürpriz yaparak iki bisiklet hediye etti.

HABER: Mehmet Emin Danış




Anahtar Kelimeler : BAKAN’DAN, SELZEDE, ÇOCUKLARA, BİSİKLET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler