HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Temmuz 2023 Perşembe Saat: 19:18

1461 TRABZONSPOR’DA TRANSFER

TFF 2.Lig Karadeniz temsilcisi 1461 Trabzon Futbol Kulübü Behlül Aydın’ı transfer ettiğini açıkladı.
1461 TRABZONSPOR’DA TRANSFER

TFF 2.Lig Karadeniz temsilcisi 1461 Trabzon Futbol Kulübü Behlül Aydın’ı transfer ettiğini açıkladı.

Trabzonspor’dan Behlül Aydın’ı kadrolarına kattıklarını açıkladı. 1461 Trabzon Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor ile şampiyonluk yaşayan Behlül Aydın’ı 1 yıllığına kiralık olarak Trabzonspor’dan kadrosuna kattığını açıkladı. Hekimoğlu Döküm Spor Tesislerinde Başkan Yardımcısı Ali Haydar Baş’ın katılımı ile yapılan imza töreninde, 22 yaşındaki orta saha oyuncusu kendisini 1 yıllığına kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcı Ali Haydar Baş;”Bu transferde bizlere kolaylık sağlayan Trabzonspor yönetimine teşekkür ediyoruz. Behlül’ü kadromuza kattığımız için mutluyuz. Kendisi geçtiğimiz yıl şampiyonluk yaşadı. İnşallah bu sezon da 1461 Trabzon FK forması ile şampiyonluk yaşayacak. Güçlü ve iddialı bir kadro kuruyoruz. Transferlerimiz devam edecek” dedi.

Bordo mavili ekibe transfer olan Behlül Aydın ise;”1461 Trabzon FK’ya geldiğim için mutluyum. Memleketimin takımında oynayacağım. Buraya şampiyonluk yaşamak için geldim. Önümüzdeki sezon çok daha başarılı olup, hem takımıma katkı yapmak hem de Trabzonspor’a geri dönmek istiyorum. İnşallah güzel ve başarılı bir sezon geçireceğiz” ifadelerini kullandı.




Anahtar Kelimeler : 1461, TRABZONSPOR’DA, TRANSFER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler