HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Temmuz 2021 Cumartesi

52 ORDUSPOR SEZONU AÇTI

52 Orduspor Futbol Kulübü 2021-2022 sezonunu açtı
52 ORDUSPOR SEZONU AÇTI

52 Orduspor Futbol Kulübü  2021-2022 sezonunu açtı

25 Kişi Tam kadro şke  Kadar Burada teislerde Çalışacağız. 3 Gün Ara Verdikten Sonra 06.08.2o21’de Bolu Kampımız Başlayacak 20.08.2021’de Orduya Dönerek Çalışmalarımıza Tesislerimizde Devam Edeceğiz. 04.09.2021’de De Müsabakalar Başlıyor. Kamp Sıralarında 3 - 4 Tane Hazırlık Maçı Yapmayı Planlıyoruz. Bu Sene Kadromuzda Geçen Seneden 12 Futbolcu Kalmış Ve Anlaşmaya varıldı. Dışarıdan da 13 Yeni Transfer yapıldı. Transfer Sezonu Ekim Ayına Kadar Devam ediyor. Kamp Sırasında Teknik Direktörümüzün Talebi Olursa Transfer Komitesine Bildirilir Ve Transfer Yapılır. Bu Sene 52 Orduspor’un Hedefi 2.Lige Çıkmaktır. Yönetimimiz Bunun İçin Kararlıdır. Bunu Başarmak İçin Ne Gerekiyorsa Sağlanacaktır. Sezon Sonu 2.Lige Çıkmış Bir Takımı Ordu Şehrine Ve Tüm Ordululara Armağan Etmek İstiyoruz. Bütün Tecrübelerimizi İmkanlarımızı Kullanarak Bu İşi Başaracağız. Bu Zorlu Yolda Taraftarımızın da Takımına  Ve  Bize Tam Destek Vereceğinden Hiçbir Şüphem Yoktur. Taraftarımız Takımlarına Sahip Çıkarsa Hep Birlikte Mutlu Sona Ulaşırız.

     Bir De Efsane Orduspor Eski Başkanı Olarak Bir Gerçeği Açıklamak İçin Kendimi Mecbur Hissediyorum. 50 Senedir Orduspor Camiası İçerisindeyim. Efsane Orduspor Yaratılırken Bende Karınca Kaderince Taraftar Olarak, Yönetim Kurulu Üyesi Olarak, 11 Yıllık Başkan Olarak Bu Güzide Camianın İçerisinde Bulundum. Efsane Takım Bugün Ordu 2. Amatör Kümede Başında Mahkemece Atanmış Bir Kayyumun Elindedir. Bugün İtibariyle 200 Milyon TL Yakın Bir Borç Bulunmaktadır. Geçen Hafta 3.Lige Çıkan Takımla Hiçbir Alakası Yoktur. Açıkçası Bugün Başkanı Olduğum 52 Orduspor’la Ve Diğer Takımın Efsane Orduspor’la Hiçbir Bağlantısı İlişkisi Yoktur. Kamuoyu Maalesef Yanlış Bilgilendirilmektedir. İnşallah Borçları Kapatılır Ve Borçlardan Kurtulur. 52 Orduspor Olarak Efsane Orduspor’ala Birleşmeye Hazırız. Ve Bunu Spor Kamuoyuna Taahhüt Olarak Veriyoruz. Bizler Efsane Orduspor’un Diriltmenin Ve Geri Dönmesinin Peşindeyiz. Efsane Orduspor’un İsmi Ve Logosu Bir Kulüp Tarafından Kullanılması Mümkün Değildir.

Maalesef Geçen Hafta Belediye Önünde Yapılan Kutlamalarda Bizlere Hakaret Edilmiştir. Üzüntü İle Belirtmek İsterim Ki Orada Bulunan Yetkililer Ve Yöneticiler Tarafından Susturulmamıştır Ve Keyifle İzlenmiştir. Orduspor Ruhunda Ahde Vefa Vardır. Bu Hareket Hiçbir Şekilde Yakışık Almamıştır. Yapılan Bu Hareketi Efsane Orduspor Camiasının Takdirine Bırakıyorum.

               HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : 52, ORDUSPOR, SEZONU, AÇTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler