HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Temmuz 2023 Çarşamba Saat: 16:20

FATSA’DA ERDOĞAN DÖNEMİ

TFF 3. Lig’de mücadele eden Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor'un yeni başkanı Üzeyir Erdoğan oldu.
FATSA’DA ERDOĞAN DÖNEMİ

TFF 3. Lig’de mücadele eden Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor'un yeni başkanı Üzeyir Erdoğan oldu.

Fatsa Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen kongreye tek liste ile giren  Üzeyir Erdoğan yeni dönemde yönetim kurulu ile birlikte başkanlık göreve seçilen isim oldu.

Kongrede konuşma yapan Fatsa Belediyespor Başkanı Üzeyir Erdoğan;”Öncelikle ben ve yönetim kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Fatsa Belediyesporumuzu en iyi yerlere getirmek için ben ve yönetim kurulumuz gece gündüz demeden çalışacağız. Fatsa markamızı en yüksek çıtalara çıkarmak için bu görevi üstlendik. Tüm Fatsa olarak takıma sahip çıkarsak her türlü engeli aşarız.  150 bin nüfuslu Fatsa’yı temsil edecek önemli isimler yönetimimizde yer aldı. Fatsa Belediyespor camiamız rahat olsun. Takımımız hak ettiği yerde her zaman olacaktır”açıklamalarında bulundu.

Fatsa Belediyespor’da yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu, Başkan Üzeyir Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri Yaşar Sabancı, Soner Kocatepe, Mustafa Güzeldal, Taner Okutan, Kerem Varan, Cafer Ertan, Mehmet Ali Çekici, Sefa Öyke, Zeki Arslan, Kemal Yıldırım, Hasan Arıca, Enver Ant, İsa Yücetepe, Muhittin Ocak, Zekeriya Koçan, Muhammet Artcı, Emrecan Mutlu, Ahmet Altay, Yasin Duran, Ali Kemal Türkyılmaz ve Mustafa Sıvaz




Anahtar Kelimeler : FATSA’DA, ERDOĞAN, DÖNEMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler