- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
GİRESUN’DA SOKAK BASKETBOLU
28 Temmuz günü oynanacak açılış maçıyla birlikte start alacak olan sokak basketbolunda; maçlar Atapark’ta oynanacak olup, kura çekimi 27 Temmuz’da yapılacak.
Bu yıl 26.'sı organize edilen ve Giresun’a önemli hizmetleri geçen Merhum Belediye Başkanı Mehmet Larçın anısına düzenlenen turnuvada; 2005 ve üzeri doğumlular (Büyükler), 2006-2007 doğumlular (Gençler), 2008-2009 doğumlular (Yıldızlar), 2010-2011 doğumlular (Küçükler) ve 2012-2013 doğumlular (Minikler) kategorilerinin yer alacağı Mehmet Larçın Sokak Basketbolu Turnuvası'na basketbol severlerin yoğun ilgi göstermesi beklenirken, turnuvayı kazanan takımlara sürpriz hediyeler verilecek.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, gençlere spor yaptırarak eğlenceli bir aktivitede buluşturmayı amaçladıklarını belirterek: “Basketbolun güzelliklerini halkımız arasındaki birlik ve beraberlik ruhunu basketbol yoluyla sporun birleştirici gücüne güvenerek güzel bir turnuva geçmesini temenni ediyorum. Giresun’umuza önemli hizmetleri olmuş Merhum Belediye Başkanımız Mehmet Larçın anısına düzenlediğimiz sokak basketbolu turnuvasına katılacak tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

