HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Temmuz 2023 Cumartesi Saat: 18:00

UKRAYNA SPOR KULÜBÜNDEN FENERBAHÇE’YE TEPKİ

Ukrayna’da Dinamo Kiev ekibinden Fenerbahçe Spor Kulübüne büyük bir tepki geldi.
UKRAYNA SPOR KULÜBÜNDEN FENERBAHÇE’YE TEPKİ

Fenerbahçe'nin Rusya'da hazırlık turnuvasına katılacak olmasına çok sert tepki gösterdi. Dinamo Kiev resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Türk Futbolu’nun büyük kulübü Fenerbahçe Spor Kulübünü hedef aldı. Dinamo Kiev yaptığı açıklamada;” İstanbul'daki maçta taraftarlar, Avrupa'nın baş sadistinin adını haykırdığında kulüp olarak sustunuz. Bunun neden olduğu şimdi çok açık. Gazprom'un kanlı parası, sizin için her şeyi gölgede bıraktı; sizi, şerefsiz ve vicdansız bıraktı. Rus füzeleri her gün Ukraynalıları öldürüyor, tüm uygar dünya saldırganlığa ve katliamlara karşı birleşti.

UEFA ve FIFA, Rus kulüplerini uluslararası turnuvalara katılmaktan alıkoyuyor ve siz para kazanmak ve saldırganla birlikte oynamak için tura çıkıyorsunuz.  Hiçbir şey bu adımı haklı çıkaramaz. Bu utanç verici davranışınızın, ahlaksız ve insani vasıflardan yoksun bu katile gidişinizin bedelini hiçbir para ödeyemez.

Tüm dünyaya söylemekten korkmuyoruz: Katillere Ukrayna topraklarında kanlı hasadı sürdürmeleri için yardım ediyorsunuz. Onlarla birlikte oynuyorsunuz ve 21. yüzyılın ana kötülüğünü meşrulaştırıyorsunuz.

Fenerbahçe Spor Kulübü - Onur yok, utanma yok, vicdan yok! Yazıklar olsun size!"ifadelerini kullandı.




Anahtar Kelimeler : UKRAYNA, SPOR, KULÜBÜNDEN, FENERBAHÇE’YE, TEPKİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler