HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Temmuz 2023 Çarşamba Saat: 14:59

GİRESUNSPOR BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATTI

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Toto 1.Lig temsilcisi Bitexen Giresunspor, bağış kampanyası başlattı
GİRESUNSPOR BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATTI

Maali açıdan zor günler geçiren yeşil beyazlıların, 2023-2024 sezonunda nasıl bir performans sergileyeceği bilinmiyor. Zor zamanlardan geçen Bitexen Giresunspor, taraftardan ve Karadenizli iş insanlarından, gurbette ki Giresunsporlulardan yardım kampanyasına katılım sağlamasını istedi.

Karadeniz temsilcisi Bitexen Giresunspor resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada; ”Giresunspor'umuz için başlatılan Valilik onaylı bağış kampanyamıza katılarak kulübümüze destek olabilir, Çotanak Arma için başarılı bir gelecek inşa etmemize katkı sağlayarak desteklerinizle kulübümüzün gelecekteki başarılarına birlikte imza atabiliriz.

Bu kampanyaya katılmak Giresunspor'a olan inancınızı ve sevginizi göstermenin, takımımızın zor günlerinde yanında olmanın gururunu yaşamaktır.

Haydi Giresun şimdi Giresunspor için birlik olma zamanı!

Sen de, Giresunspor'umuza destek olup tarihimize adını yazdırmak için şimdi aşağıda belirlenen Giresunspor Kulübü hesabına bağışta bulun geleceğimize UMUT OL!

Yurt dışından kampanyaya destek verecek olan taraftarlarımız Halk Bankası hesabımızdan EFT/Havale yöntemi ile destek olabilirler.” ifadelerini kullandı.




Anahtar Kelimeler : GİRESUNSPOR, BAĞIŞ, KAMPANYASI, BAŞLATTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler