HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Temmuz 2023 Salı Saat: 17:52

“GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ”

2022-2023 sezonunda Süper Toto Süper Lig’de küme düşen Bitexen Giresunspor başkanı basın toplantısı düzenledi.
“GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ”

Spor Toto 1. Lig ekibi Giresunspor'un Kulüp Başkanı Nahid Yamak, Çotanak Spor Kompleksi’nde düzenlediği basın toplantısında kulübün geleceği hakkında konuştu.

Başkan Nahid Yamak; “Benim ve yönetim kurulumuzun amacı, ata tohumları misali koruyup kollamaya çalıştığımız Giresunspor’umuzu futbolda hak ettiği yerde olması, doğru yönetilmesi ve içerisinde bulunduğu dar boğazdan çıkarılması için gerekli adımların atılmasıdır” dedi.

“Transfer yapmak için 109 milyon lira ödememiz gerekiyor”

Önümüzdeki sezon devre arasında transfer yasağı bitecek olan Giresunspor’un transfer yapabilmesi için 100 milyon TL’nin üzerinde bir ödeme yapması gerektiğini belirten Nahid Yamak, “109 milyon borç Ocak ayına kadar ödenmesi gereken meblağ. Biz yönetim olarak bunun belli bir kısmını karşılamak için elimizden geleni yapacağız ancak sadece yönetim kurulumuzun çabalarıyla çözebileceğimiz bir sorun değil maalesef. Samimi olarak söylüyorum; hep birlikte üstesinden gelemeyeceğimiz bir borç da değil. Biz istersek, Giresunlu isterse, bu borcun altından kalkabiliriz. Devre arasına kadar mevcut kadromuzla mücadele edip devre arası el birliği ile bu sorunu aşmalıyız. Bazı temaslarımız ve bazı projelerimiz var. Tüm iyi niyetimizle bu projeleri hayata geçirmeye çaba göstereceğiz”ifadelerini kullandı.

“GENÇ FUTBOLCULARA GÜVENİYORUZ”

Yeni sezonda alt yapıda ki oyuncuların kadroya dahil edileceğini ifade eden Yamak; “Geçtiğimiz sezon kadromuzdan Vukan Savicevic, Faustin Senghor, Onurcan Piri, Faruk Can Genç, Kadir Seven, Mert Han Kurt, Talha Ulvan, Erkan Anapa, Şahin Dik ve Alperen Duman ile yolumuza devam ediyoruz. Kiralıktan dönen Erol Can Akdağ, Çekdar Orhan, Göktan Cörüt, Fatih Yılmaz, Anıl Yiğit Çınar, Ertuğrul Şenlikoğlu ve Furkan Kütük’ü da tekrar kadromuza dahil ettik. 16 tane de alt yapımızdan, U-19 ve U-17 takımımızdan gençlerimiz kamp döneminde ve sonrasında performanslarına göre kadromuzda olacak. Gençlerimize bizler güveniyoruz. Mücadeleleri ile Giresunspor’umuza katkı yapacaklarına yürekten inanıyoruz. Herkesin merak ettiği 2 oyuncu var. Ramon Arias ve Robert Mejia ile görüşmelerimiz devam ediyor. Arias ile sözleşme aşamasına geldik. Kendisi şu an özel idman yapıyor. Tabi o profesyonel futbolcu, gelen teklifler var. Çok yürekli bir futbolcu. Burada olmasını istiyoruz. Onun gelmesi noktasında da büyük özveri gösteriyoruz. İnşallah olumlu sonuçlanır. Henüz müjde verme gibi bir durumumuz yok” açıklamasında bulundu.

“TARAFTARIMIZDAN ÖZVERİ BEKLİYORUZ”

Yeni sezonda kombine fiyatlarını açıklayan Başkan Yamak, yaklaşık 6 bin kombine satmak istediklerini açıklayarak;“Bu sezon da taraftarlarımızdan kombine bilet konusunda özverili bir yaklaşım bekliyoruz. Giresunsporumuza sahip çıkmalarını istiyoruz. Bu sezonki kombine bilet fiyatlarımız kale arkaları 750 lira, doğu ve batı üst bin lira, doğu alt 2 bin lira, batı alt 4 bin lira olarak belirledik. Sezonluk biletlerimiz bu hafta içerisinde satışa sunulacak”ifadelerini kullandı.




Anahtar Kelimeler : “GENÇLERİMİZE, GÜVENİYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler