HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Temmuz 2023 Salı Saat: 17:40

GENÇ YILDIZ TRABZONSPOR’DAN AYRILDI

Süper Toto Süper Lig’de Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, genç yıldız ile yolları ayırdı.
GENÇ YILDIZ TRABZONSPOR’DAN AYRILDI

Trabzonspor sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; ”Profesyonel futbolcumuz Taha Altıkardeş’in, Göztepe A.Ş.’ye kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.” ifadelerini kullandı. 

Göztepe’ye transfer olan Taha Altıkardeş’in potansiyeli olduğu için bazı Trabzonspor taraftarları ayrıldığı için tepki göstermeye başladı. Geleceğin yıldız adaylarından olan Taha Altıkardeş 19 yaşında stoper mevkinde görev yapmakta. 2021-2022 sezonunda Bursaspor’dan 1.19 milyon Euro’ya Trabzonspor’a transfer oldu. 2023-2024 sezonunda Göztepe formasını giyecek olan genç stoper performansı ile gözleri üstüne çekecek. Göztepespor Taha Altıkardeş ile 1 yıl opsiyonlu olmak üzere 3+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Taha Altıkardeş’in sosyal medyasında yaptığı açıklamada; ”Sevgili Trabzonspor camiası, Büyük bir heyecanla transfer olduğum, genç yaşımda şampiyonluk yaşadığım, tecrübeler edindiğim bordo mavili formama veda ediyorum. Profesyonel hayatta bu ayrılıklar normal olsa da, kalbimde nice güzel anılarla bu güzel şehirden ayrılıyorum. Bursa’da olduğu gibi şehrinin takımının peşinde olan, şampiyon Trabzonspor taraftarını hiç unutmayacağım. Bana kucak açan, üzerimde emekleri olan yöneticilerimize, teknik ekiplerimize, takım arkadaşlarıma ve gönül bağı kurduğum değerli Trabzonspor taraftarlarına teşekkür ederim. Futbol güzel bir oyun ve bu oyuna renk katan Trabzonspor her zaman kalbimde olacak.” ifadelerini kullandı.




Anahtar Kelimeler : GENÇ, YILDIZ, TRABZONSPOR’DAN, AYRILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler