HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Temmuz 2023 Pazartesi Saat: 18:22

TRABZONSPOR’DA GENÇLERLE PROFESYONEL SÖZLEŞME İMZALANDI

Süper Toto Süper Lig’de Karadeniz ekibi Trabzonspor, altyapıda yetişen oyuncularla profesyonel sözleşme imzaladığını açıkladı.
TRABZONSPOR’DA GENÇLERLE PROFESYONEL SÖZLEŞME İMZALANDI

Trabzonspor resmi internet sitesinden yaptığı paylaşımda; ”Altyapımızda yetişen Abdurrahman Bayram ve Salih Malkoçoğlu bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle kendilerini profesyonel yapan sözleşmelere imza attı.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Derviş Köz ve Coşkun Öztürk’ün yer aldığı törende Abdurrahman Bayram ve Salih Malkoçoğlu beşer yıllık sözleşmeleri imzaladılar." ifadelerine yer verildi.

Tören sonrası açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Öztürk, “Genç oyuncularımızın kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan’ın da belirttiği gibi altyapı projesini çok önemsiyoruz. Daha önce altyapımızdan yetişerek gerek kulübümüze gerekse de Türk futboluna katkıda bulunan birçok futbolcumuz mevcut. Trabzonspor altyapısı ile güç kazanan ve bundan gurur duyan bir kulüptür. Bu vesile ile camiamıza ve genç arkadaşlarıma hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Kulübümüz ile sözleşme imzaladığı için gururlu olduğunu belirten Abdurrahman Bayram, “Öncelikle çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bugün hayallerimiz için ilk adımı attık. Taraftarı olduğum takımım için terimin son damlasına kadar mücadele ederek katkı sağlamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Kendisine bu zamana kadar desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ettiğini dile getiren Salih Malkoçoğlu ise, “Burası benim yuvam ve profesyonel bir futbolcu olarak takımıma katkı sağlayabilecek olmak benim için gurur kaynağı olacak. İnşallah kulübümüze uzun yıllar başarılı bir şekilde hizmet edebiliriz. Çok çalışarak bana güvenenleri mahcup etmeden devam etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler