HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Haziran 2023 Salı Saat: 15:57

TRANSFER SEZONUNDA YENİ DEVRİM

Samsun’da basın mensuplarıyla bir araya gelen Mehmet Büyükekşi, Türk futbolunu derinden etkileyecek açıklamalarda bulundu.
TRANSFER SEZONUNDA YENİ DEVRİM

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan EURO 2024 grup maçlarında Türkiye-Galler maçını stadyumda takip eden Mehmet Büyükekşi Samsunspor Mustafa Kemal Erkanat tesislerinin açılışında açıklamalarda bulundu.

Mehmet Büyükekşi: "Biliyorsunuz bazı kulüplerimiz motokuryeyle oyuncu sözleşmesini yetiştirdi, kimisi yetiştiremedi. Şimdi bunu kaldırıyoruz. Her kulübe şifre vereceğiz. Oyuncuyla sözleşmesini yapacak, şifresini girip transferi tamamlayacak. İsterse oyuncuyla İngiltere'de, Fransa'da anlaşsın, oradan şifresini girip işlemi tamamlasın." dedi.

KUNTZ’UN GELECEĞİ

Büyükekşi açıklamasının devamında ise “Biliyorsunuz bu hocayı ben getirmedim. Ben 1 yıllık göreve gelmiştim, şimdi bundan sonra daha farklı şeyler yapabilirim. Göreve geldikten sonra federasyonda 65 yaş üstündeki kişilerle yolları ayırdık, hiçbir iş yapmayan kişileri gönderdik. Ben istikrardan yanayım. Başarı istikrarla gelir. Büyük bir problem yoksa istikrarlı olmak lazım. Türk Hava Yolları’ndayken Manchester United’a sponsor olduk, gittik Alex Ferguson’la yemek yedik. Adam orada 26 yıl görev yaptı. Bazı konularda biraz sabretmek lazım. Kuntz konusunda da, işler istediğimiz gibi olursa devam ederiz. Bir kurumda kariyer planı olmazsa, orada verim olur mu?” ifadelerine yer verdi.




Anahtar Kelimeler : TRANSFER, SEZONUNDA, YENİ, DEVRİM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler