HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Haziran 2023 Pazar Saat: 18:27

CANTUĞ TEMEL BOŞTA

29 yaşındaki deneyimli kaleci Cantuğ Temel’in Amed Spor’da ki sözleşmesi sona erdi.
CANTUĞ TEMEL BOŞTA

10 Haziran 1994 Bafra doğumlu olan Cantuğ Temel, futbol kariyerine Orduspor’da başladı. Orduspor’dan, Akhisar spor’a transfer olmuştu. Akhisar’dan Beylerbeyi Spor Kulübü'ne transfer olan Cantuğ sonrasında Zonguldak Kömürspor, Bergama Belediyespor, Kızılcabölükspor, Erbaaspor, 52 Orduspor, Orduspor 1967 son olarakta Diyarbakır temsilcisi Amed Spor’a transfer olmuştu. 

Geçtiğimiz sezon da Cantuğ Temel Amed Spor ile İki sezon boyunca 28 yaşındaki kaleci, ligde oynadığı 34 maçta 36 gol yedi.

Cantuğ Temel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “"Hayatımda unutmayacağım 1,5 yıl... Diyarbakır'da bulunduğumuz bu süre içerisinde çok güzel insanlar tanıdım, eşim ve ben çok güzel dostluklar edindik, bir çok şey yaşadık hep beraber.. Tüm Diyarbakır halkına, başkanımız Selahattin Yıldırım’a da çok teşekkür ederim. Bulunduğum ilk günden son güne kadar varlığını hep hissettirdi.. Benim bir hakkım varsa herkese helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin, Diyarbakır hayatımda her zaman çok önemli olacak.. Daha güzel günlerde görüşmek üzere" ifadelerini kullanarak takımdan ayrıldığını bildirdi.




Anahtar Kelimeler : CANTUĞ, TEMEL, BOŞTA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler